Erdoğan'dan sağlık durumuna dair paylaşım: Hafif geçiyor

Erdoğan'dan sağlık durumuna dair paylaşım: Hafif geçiyor
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, dün Covid-19 testinin pozitif çıkmasına ilişkin bir açıklama yaparak, hastalığı hafif şekilde geçirdiklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Bu sabah doktorumuz rutin kontrolümüzü gerçekleştirdi. Hamdolsun, olumsuz bir durum yok. Bugün de hastalığı hafif şekilde geçiriyor, Emine Hanım'la birlikte çalışmalarımıza evden devam ediyoruz" ifadesini kullandı.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Tokayev'den geçmiş olsun mesajı

Covid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev'den de geçmiş olsun mesajı geldi. Tokayev, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Omicron virüsünü bir an önce yenerek iyileşmesini diliyorum. Sayın Başkan, ailenize içtenlikle esenlikler diliyorum" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan da, Tokayev'e cevap vererek,

Öte yandan, Guatemala, Sırbistan, Kosova, Pakistan, Somali, El Salvador, Yunanistan ve Azerbaycan ülkelerinin yöneticileri de Cumhurbaşkanı ve Başbakanlık düzeyinde geçmiş olsun dileklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a ilettiler.

Kaynak:AA