Erdoğan'dan döviz çıkışı: Seçim sonrası bedelini ödeyeceksiniz

Cumhur İttifakı İstanbul Yenikapı'da ortak miting düzenledi. Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar kalkıp da piyasadan dövizleri toplayın döviz yükselecek bu tür provokatif eylemlerin içine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz" dedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Bahçeli, 31 Mart yerel seçimlerine 1 hafta kala Yenikapı'da 'Büyük İstanbul Mitingi'ni düzenledi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan Yenikapı’da düzenlenen Cumhur İttifakı İstanbul mitinginde açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

''Adaletin huzurun hakkaniyetin hakim olduğu şehir. Her inançtan her kesimden insanın güvenle yaşadığı şehir. Herkesin gözü gözdesi olduğu İslam şehri.

Seni yürekten selamlıyorum İstanbul. Yenikapı bugün yine bir başka güzel. Muhteşemsin İstanbul. İşte böylesi yürekler fethetmişti İstanbul'u. Aldığım resmi rakama göre 1 milyon 600 bin kişi Yenikapı'da. AK Parti'ye ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş kardeşimle Cumhur İttifakı'na inanan, güvenen tüm kardeşlerimle işte bu İstanbul için bir kez daha Yenikapı'dayız. Şu anda aldığım resmi rakam 1 milyon 600 bin.

''1 NİSAN'DAN SONRA YİNE BURADA ZAFERİN ŞENLİĞİNİ YAPARIZ''

İnşallah 1 Nisan'dan sonra bu zaferle beraber yine burada, şöyle çok fazla da uzatmadan bir de zaferin şenliğini yaparız. Hedefimiz 2023'e kadar otopark kapasitemizi 123 bin araca çıkartmaktır. Bay Kemal temelini attık nasip olursa Atatürk Kültür Merkezi'ni (AKM) de kısa bir zamanda bitireceğiz. Dünyada parmakla gösterilen bir AKM yapıyoruz. Opera binamız olacak daha büyük her yönüyle muhteşem.

''29 EKİM'DE FAZIL SAY'IN KONSERİ OLACAK''

Bitirdikten sonra orada bir konserimize gelirsin. Ankara'dakine gelemiyor. 29 Ekim'de Fazıl Say'ın orada konseri olacak kendisinin güftesi bestesi olacak. Derdimiz sen hangi zihniyettensin değil ya. Gelin tek millet olalım. Yaklaşık 6 katrilyon lira maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi'ni kuruyoruz. Burada 20 bin kişiye doğrudan istihdam sağlanacak. 3,5 katrilyon lira maliyetle, Teknoloji Geliştirme Merkezi kuruyoruz. Eyüpsultan Göktürk'te tarımsal teknoloji geliştirme merkezini kuracağız. Tarihi Yarımada'yı da kadim şehir olarak ilan ederek, restorasyon seferberliği başlatacağız. İstanbul'a 900 trilyon liralık bir yatırımla dev bir film platosu kuracağız. Denize kıyısı olan 22 ilçemizdeki 170 km'lik kıyı şeridini kesintisiz ve engelsiz şekilde düzenleyerek İstanbul halkının hizmetine sunacağız. Şehrin her köşesinde, 300 mahalleye 955 kreş açacağız.

''SEÇİM SONRASI BUNUN FATURASINI SİZE AĞIR KESECEĞİZ''

Ey finans sektörünün içinde olanlar kalkıp da piyasadan dövizleri toplayın döviz yükselecek bu tür provokatif eylemlerin içine giriyorsanız bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bu tür eylemlerin içerisine girenlere sesleniyorum hepinizin kimliğini biliyoruz BDDK bazı adımlar attı seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğiz. Bu milleti aldatamayacaksınız.''

TANSU ÇİLLER VE MEHMET AĞAR DA MİTİNGE KATILDI

Cumhur İttifakı, İstanbul Yenikapı'da miting düzenledi. Eski Başbakan Tansu Çiller ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar Saray ittifakının Yenikapı’da düzenlenen İstanbul mitingine katıldı. 

90807-814x458-jpg-large.jpg

YILDIRIM: BEN FAZLA VAKTİNİZİ ALMAYAYIM.... 

Cumhur İttifakı'nın ortak adayı Binali Yıldırım burada yaptığı konuşmada, "Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'u çöpten, çamurdan, susuzluktan ayağa kaldırdı İstanbul'u. Siz isterseniz bu iş tamam. Ben fazla vaktinizi almayayım, Cumhurbaşkanımız projeleri anlatacak. " dedi. 

BAHÇELİ: 31 MART'TA BAŞARMAKTAN BAŞKA SEÇENEĞİMİZ YOK

Yeni Zelanda'daki  saldırıya değinen Bahçeli, "Gelin Avrupa Yakasındayız. Sizi de dedeleriniz gibi sizi de yerin dibine indirelim. Camilerimize, minarelerimize, bayrağımıza, vatanımıza kem gözle bakan varsa ya o gözü oyarız, ya da harabe bina gibi yıkarız. Hedefteki şehir İstanbul'dur" ifadelerini kullandı. Bahçeli, "Türkiye'yi yıkmak istiyorlar yıktırmayacağız; Türk milletini bölmek istiyorlar böldürmeyeceğiz" dedi. MHP lideri, "Hevesiniz boşuna, çabanız beyhudedir. İhanet çemberi ve kuşatma mutlaka kırılacaktır" diye konuştu.

"15 Temmuz'da milli bekamız neredeyse imha olacaktı, hıyanetin hevesi kursaklarında kaldı" diye konuşan MHP lideri Bahçeli şunları söyledi:

"Ekonomik teröre karşı aynı gemiye bindik. Beka düşmanlarına karşı aynı mevziiye girdik. Terör örgütlerine emperyalist odaklara karşı el ele verdik, güç ve gaye birliği yaptık. Cumhur İttifakıyla kucaklaştık. Konu vatansa nefsimize tutsak olamazdık, kenetlendik, kucaklaştık. Tehlikeleri okuduk Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde uzlaştık. 31 Mart seçimleri milli iradenin tercih ve desteğiyle kazası belasız temin edilmeli. 31 Mart bir beka, İstanbul için kader seçimidir. İstanbul'da PKK'ya, FETÖ'ye geçit yoktur. İstanbul'da zilletin öne çıkmasına müsaade edilmemelidir. Zillet İttifakı beladır, Cumhur İttifakı bekadır. 31 Mart'ta başarmaktan başka seçeneğimiz yoktur."

tansur-ciller-cumhur-ittifaki-nin-yenikapi-daki-11870052-2031-m.jpg

                                      Mitinge kostümle gelen vatandaşlar var

Cumhur İttifakı'nın mitingi için ulaşım araçları ücretsiz yapıldı, bazı yollar trafiğe kapandı. 


 

Etiketler :