Erdoğan:  UBER konusu bizim hükümetimizde yoktur, bitmiştir

Erdoğan:  UBER konusu bizim hükümetimizde yoktur, bitmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da esnaf ve sanatkarlar ile bir araya geldiği iftar programında yaptığı konuşmada, "Uber olayının korsan taksicilikten bir farkı yok. UBER konusu bizim hükümetimizde yoktur, bitmiştir." dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da esnaf ve sanatkarlar ile bir araya geldiği iftar programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan konuşmasında, "Bizim literatürümüzde UBER diye bir şey yoktur. Uber olayının korsan taksicilikten bir farkı yok. Sizler hangi yasaya göre böyle bir şey çıkardınız, döküldünüz sokaklara UBER de UBER diyorsunuz. Bunun için de UBER taksiciler kuruluşunun şahsa ben randevu vermedim, hala da vermiyorum. UBER konusu bizim hükümetimizde yoktur, bitmiştir." dedi.

Erdoğan'ın konuşmasında satırbaşları şu şekilde:

"YSK'nin tespitlerine göre İstanbul'daki 31 bin 186 sandığın 754'ünün başkanları açıkça kanuna aykırı şekilde atanmıştır. İşte hırsızlık burada."

"Ne yaparlarsa yapsınlar biz milletimizin hakkını, hukukunu savunmayı sürdüreceğiz."

"Hamd olsun el birliğiyle İstanbul'u bir dünya şehri haline getirdik. Eksiklerimiz yok mu? Elbette var. Bunları birlikte çözeceğiz. Yeter ki gönül bağımız güçlü olsun, yeter ki kalpten kalbe giden o yol hep açık kalsın."

"Sandıklara yeteri kadar sahip çıkamadığımız için bizim eksiğimizin, hatamızın, yanlışımızın da bir nebze payı var. Peki hırsızın hiç mi suçu yok?"

AA

Etiketler :