Erdoğan logolu gazete sahibine şok!

Erdoğan logolu gazete sahibine şok!
Gazetesinin logosuna Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafını yerleştiren medya patronu hakkında, yaptığı bir paylaşımdan dolayı, Cumhurbaşkanı'na hakaretten suçundan soruşturma başlatıldı.

Yerel yayın yapan Bursa Şehir Gazetesi sahibi Nezir Asaroğlu, 2 yıl önce gazetesinin logosuna “Müslümanlar kardeştir” yazısı eşliğinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafını koymuştu.

O dönem kendisi ile yapılan bir röportajda Asaroğlu, logoya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının konulmasını başkanlık sistemine destek olarak açıklamış ve Erdoğan’ın “İslam kahramanı” olduğunu söylemişti. Gazete bir süre ‘Erdoğan logolu’ olarak yayın hayatını sürdürmüştü.

ERDOĞAN’A HAKARETTEN İŞLEM YAPILDI

Gazetesine yaptırdığı Erdoğanlı logosuyla Türkiye’nin gündemine oturan medya patronu Asaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hareketten soruşturma başlatıldı.

SUSMA HAKKINI KULLANDI

Soruşturmanın Asaroğlu’nun geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaşıp daha sonra sildiği bir paylaşımla ilgili olduğu öğrenildi. Emniyete çağrılan Nezir Asaroğlu'nun susma hakkını kullandığı öğrenildi.

Sözcü’nün de sorularını yanıtsız bırakan Asaroğlu, gazetesinde yayınladığı Erdoğan ve iktidar yanlısı yazılarıyla tanınıyordu.

Etiketler :