Erdoğan: Kanal İstanbul mektubu gizli bir mektup

Erdoğan: Kanal İstanbul mektubu gizli bir mektup
AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Hz. Ali Camii’nde kıldığı cuma namazının ardından açıklamalarda bulundu.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Kanal İstanbul

"Mektup gizli bir mektup. Kendisi bir açıklama yaptı mı yapmadı mı bilmiyorum ama. Mektubun detaylarını benim açıklamama gerek yok. Kişiye özel bir mektupsa, üzerinde özellikle çizikler varsa şahsa aittir. Açıklama doğru olmaz. Kanal İstanbul konusu bu şahsın konusu değil, bizim konumuz. Yurt dışından Şehamuzan'ın şu kadar yeri var falan tabii ki hanımefendinin burada böyle bir yeri yok, yalan. Son günlerde bir şey ortaya çıktı, CHP'liler buralarda yer alıyor diye. Bu da benim derdim değil. Beni ilgilendirmiyor. Yasal düzenlemeler yaptık yabancılara da bu arazilerimizin satışlarını açtık. Yerli olanlar da zaten alabiliyor. Ama ben bununla ilgili olarak da bu güzerhâhta satışların yapılmasına yönelik bir imkanı da tanımış değiliz. Bizim derdimiz başka. Şu anda Kanal İstanul'la biz dünyaya bir sinyal veriyoruz. "

Adil Öksüz

"Şu anda eğer yakalanma noktasına geldiyse zaten gözünün yaşına bakmayız. Yakalandığı anda da Fizan'da da olsa alır gelir gereğini yaparız."

Eğitim öğretimin ilk yarısı

"İlk yarı son buldu. Bütün yavrularımızın gözlerinden öpüyorum. Yavrularımıza hepsine soruyorum, nasıl? Hepsi çok iyi. Maşallah. Bu nesil başka olacak."

Etiketler :