Erdoğan az önce söyledi: Her türlü ayrımcılık ve bölücülük ayaklarımızın altındadır

Erdoğan az önce söyledi: Her türlü ayrımcılık ve bölücülük ayaklarımızın altındadır
Daha önce milliyetçiliği ayakları altına aldığını söyleyen Erdoğan bu kez ‘Her türlü ayrımcılık ve bölücülük ayaklarımız altındadır’ ifadelerini kullandı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmalarını Şırnak’ta yaptığı miting ile sürdürdü. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, tüm etnik kökenleri bir arada barındıran Türkiye’de, herkesin tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet altında bir ve beraber olduğunu söyledi. Daha önceki yıllarda yaptığı konuşmalarda “Her türlü milliyetçiliği ayaklarının altına alan bir iktidar olduklarını” söyleyen Erdoğan bu kez, “Her türlü ayrımcılık ve bölücülük ayaklarımızın altındadır. Hiç kimseye bu devlet üzerinde ameliyat yaptırmayız” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Şırnak’ta ilk olarak Çakırsöğüt 1’inci Jandarma Komando Tugayı’na geçti. Erdoğan, burada askerlerle bir süre sohbet etti. Daha sonra miting alanına gelen ve burada konuşan Erdoğan, “Herkesi ayrım yapmadan bir görüyoruz. Hiç kimsenin, namusumuz olarak gördüğümüz vatanımıza, evimize, mahremimize el sürmesine izin vermeyiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nden başka devletimiz yoktur. Hiç kimseye bu devlet üzerinde ameliyat yaptırmayız” dedi. 17 yılda Şırnak’a 10,5 katrilyon lira yatırım yaptıklarını söyleyen Erdoğan, Cizre’de 10 bin kişilik stadyum ve bölgeye hizmet verecek 500 yataklı bölge hastanesi yapılması için çalışmaların da başladığını belirtti. Erdoğan daha sonra Hakkari’ye geçerek burada düzenlenin mitingte konuştu. l İç Politika

Erdoğan daha önce ise, Erdoğan, Twitter hesabından Cumhur İttifakı ile "zillet ittifakı" şeklinde tanımladığı Millet ittifakı'nı kıyaslandığı bir görsel paylaştı. Görselde, Millet İttifakı için 'Kandil'in ve Pensilvanya'nın güdümündedir' sözlerine yer vererek milyonlarca seçmeni terör örgütü PKK ve FETÖ'cü olmakla suçladı.

Etiketler :