Erdoğan 2 gün önce açmıştı! Tren arızalandı insanlar havada asılı kaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yaptığı Ankapark’ta ortaya çıkan bir görüntü dikkat çekti. Park içinde yer alan eğlence treni arızalanarak tepede kaldı. Trene binen vatandaşlar yürüyerek aşağı indi.

Maliyeti ve Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerine yapılması nedeni ile tartışma konusu olan Ankapark’ta ortaya çıkan bir görüntü dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki gün önce açılışını yaptığı projede yer alan eğlence treni, arızalanınca vatandaşlar yürüyerek aşağı inmek zorunda kaldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, projenin açılışında yaptığı konuşmada, Ankapark’a girişlerin 31 Mart’a kadar ücretsiz olacağını söylemişti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Eski Başkanı Melih Gökçek’in projesi olan Ankapark, Atatürk Orman Çiftliği arazisi üzerine yapılmış ve bu yüzden büyük bir tartışma konusu haline gelmişti.

melih-gokcek-vedat-ucpinar-ankapark-roller-coaster-33.jpgv112efdx.jpg

MELİH GÖKÇEK'TE 25 METREDE MAHSUR KALMIŞTI


Ankara Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Melih Gökçek, 2017 yılından eğlence merkezi Ankapark'ı tanıtmak için turizmcilerle buluşmuştu. Roller Coaster'a da binen Gökçek bir süre metrelerce yüksekte mahsur kalmıştı.

ŞİRKETTEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili açıklama yapan Wonderland Eurasia Satış ve Pazarlama Müdürü Necip Fazıl Güldemir, trenin arıza nedeniyle değil, trendekilerden birisinin çantasının raylara düşmesi sonucu güvenlik nedeniyle durduğunu söyledi. Güldemir, şöyle konuştu:

"Roller Coaster kullanan misafirlerimizden birinin çantası rayların üzerine düşüyor. Ve Roller Coaster de kendini böyle bir durumda en güvenli noktada kilitliyor. Treni kullananların tahliye edilebilmesi için sağ tarafta en tepede bir merdiven var. Orası en güvenli bölgedir. Dolayısıyla kendini o güvenli noktada durduruyor ve tahliyenin yapılmasını sağlıyor."

 

Etiketler :