Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan kişi kim?

Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan kişi kim?
İzlanda'da yaşanan skandal gündeme damgasını vurdu. Keflavik Havalimanı'nda A Milli Takım kaptanı Emre Belözoğlu'na fırça uzatan kişinin kim olduğu sosyal medyada aranmaya başladı.

İzlandalı bir taraftar, açıklama yaptığı sırada Emre Belözoğlu'na, mikrofon tutar gibi tuvalet fırçası uzatmıştı. Söz konusu taraftar, daha sonra gözden kayboldu. Bu durum büyük tepkilere neden oldu.

kim-1.jpg

Fırçayı uzatan kişinin İzlandalı gazeteci Magnús Már Einarsson sanılmasının ardından, Einarsson'a Twitter'dan büyük tepki yağdı. İzlandalı gazeteci bir açıklama yaparak o gün havalimanında olmadığını ve fırça uzatan kişinin kendisi olmadığını söyledi.

"Sevgili Türk taraftarlar bugün İzlanda havalimanında değildim ve fırçayı uzatan kişi de ben değildim. Elinde fırça olan adamın kim olduğunu bilmiyorum. O sadece bir turistti. Milli takımınıza ve harika bir kariyeri olan Emre'ye büyük saygım var."

tt.PNG

Görüntüler sosyal medyada büyük gündem olurken, Emre Belözoğlu'na tuvalet fırçası uzatan İzlandalı sosyal medyada aranmaya başladı.

kim-2.jpg

SOSYAL MEDYADA YANLIŞ ALARM 

Sosyal medyada önce Benedikt Gretarsson isimli bir İzlandalı'nın o isim olduğu sanıldı. Bu kişinin sosyal medya hesabına binlerce tepki mesajı yağdı.

kim-3.jpg

YOUTUBER İDDİASI 

İzlanda kanadından "O fırçalı kişi İzlanda medyasından değil.” açıklaması gelirken fotoğraftaki kişinin bir Youtuber olduğu iddia edildi.

Skandala imza atan kişinin büyük tepkilerin ardından çekimlerini yayınlaması beklenmiyor fakat kim olduğu merak konusu...
 

İlgili Haberler
Etiketler :