Ekrem İmamoğlu'ndan Binali Yıldırım'ın akıllara zarar açıklamasına yanıt

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen ve YSK kararıyla mazbatası elinden alınan Ekrem İmamoğlu, Ayşenur Arslan ile Medya Mahallesi programında Binali Yıldırım'ın açıklamasına yanıt verdi.

BİNALİ YILDIRIM’IN AKILLARA ZARAR AÇIKLAMASINA YANIT

AKP’nin İBB adayı Binali Yıldırım’ın “AKP’ye oy vereceğini düşündükleri seçmene İBB pusulası vermediler” iddiasına yanıt veren İmamoğlu,

Anlaşılacak tarafı yok. Bunların skeçleri yazılır oynanır insanlar gülsün diye. Verdikleri şikayetler arasında böyle bir şey yok. Siz Türkiye’ye mal olmuş insanlarsınız. Tanınmak bana sorumluluk kattı. Her cümleniz çok dikkat etmeniz gerek.

Daha önce soyadından seçmen tahlili yaptılar, şimdi de tipine göre seçmen belirlemeye başladılar.

 

Siz toplum nezdinde önemli yerlere gelmiş bir siyasetçisiniz. Söylediğiniz şeylere çok dikkat etmelisiniz. Yazık sadece belirli kanalları izleyen bir kitle var. Onlar ‘önemli yerlere gelmiş bir insan bunları söylüyorsa doğrudur’ diye düşünüyor.

31 Mart öncesi başka bir Yıldırım vardı şimdi başka bir Yıldırım var. Bir tarafta sempatik, uzlaşmacı olduğuna inanılan bir Yıldırım diğer yandan bu gün ne söylediği anlaşılmayan Yıldırım var. Bunun bir strateji olduğunu düşünüyorum.

AHMET HAKAN'IN YAYINI KESMESİ

 

Benim gözümde gazeteci saygın bir yerdedir. Bana sorduğu ters sorular beni kırmaz hatta cevap vermeme vesile olur. Bir savunma mekanizması geliştiriyorsanız, sorunun muhatabı olan 3. kişiyi savunuyorsanız bu farklı olur. Birini savunuyorsanız, belediye başkanı konusu oldu.  Bir de program bizde yayın 10-12 arası demişlerdi. Esas değineceğimiz konulara değinememiştik.
Benim üslubum da biraz sert bulunmuş. Bu azcık serzeniş, sert üslup değil bunu bile düzeltmekten yanayım. Bizi herkes dinlesin, kimse TV’yi değiştirmesin. Diyor ki ‘çaldılar’. Bize sıfır oy yazdılar diyor.
Üsküdar 172 oyumuz vardı 16 oy yazılmış. Örnekler aldım. Kadıköy’de 127 oy vardı 0 oy yazılmış . Ya bu bize de yapılmış çaldılar mı diyeceğiz? Koca koca insanların bu cümleleri kuruyor ve bundan medet umuyor.

İlgili Haberler