Ekrem İmamoğlu Ahmet Hakan'ın yayını kesmesini böyle değerlendirdi

İstanbul'un seçilmiş başkanı Ekrem İmamoğlu, CNN Türk'te katıldığı programda tam İBB'nin israflarını açıklarken süre bitti diyerek yayını kesti. İmamoğlu Hakan'ın bu yaptıklarını değerlendirdi.

AHMET HAKAN’IN SÜRE BİTTİ DEMESİ

Benim gözümde gazeteci saygın bir yerdedir. Bana sorduğu ters sorular beni kırmaz hatta cevap vermeme vesile olur. Bir savunma mekanizması geliştiriyorsanız, sorunun muhatabı olan 3. kişiyi savunuyorsanız bu farklı olur. Birini savunuyorsanız, belediye başkanı konusu oldu.  Bir de program bizde yayın 10-12 arası demişlerdi. Esas değineceğimiz konulara değinememiştik.

Benim üslubum da biraz sert bulunmuş. Bu azcık serzeniş, sert üslup değil bunu bile düzeltmekten yanayım. Bizi herkes dinlesin, kimse TV’yi değiştirmesin. Diyor ki ‘çaldılar’. Bize sıfır oy yazdılar diyor.

Üsküdar 172 oyumuz vardı 16 oy yazılmış. Örnekler aldım. Kadıköy’de 127 oy vardı 0 oy yazılmış . Ya bu bize de yapılmış çaldılar mı diyeceğiz? Koca koca insanların bu cümleleri kuruyor ve bundan medet umuyor.

Savunulacak hiçbir tarafı yok. İma net; Ekrem İmamoğlu nereli? Trabzonlu. Ha oradan oraya. Derme çatma bir şey. Ben onlara bakacağım, onlara cevap vereceğim, nifak sokma çabası içinde olan bir başkanın sözünü bana sorması güzel.  ‘Hadsizlik’ derim, ‘cahil’ derim ama cevaba değmez. Kendi sülalemi mi anlatacağım. Benim buna ihtiyacım yok ama savunmaya geçerseniz onu ima etmedi onu söylemedi  ama siz gazetecisiniz onun için söyledim o zaman getirin onunla tartışayım.  

Erdoğan seçimi kazandı, Erbakan elini kaldırdı şu manzara zor mu? Erbakan’ın yaptığını siz neden yapamadınız? Şu koltuk kimin İBB başkan koltuğu kimin 16 milyon insanın bunu bir avuç insanın diye düşünüyorsanız bu yanlış.

Şöyle ki Ak Partili hemşehrilerim bilsin ki bu koltuk 16 milyon insanın kapalı devreler halinde İstanbul yönetilsin istemiyoruz. Paralar çar çur edilmesin istiyorum. Esas sorun İstanbul’da. Bir tarafta israf düzeni bir tarafta tasarruf düzeni. Ekonomi kötü işsizlik 5 milyona dayandı.

İlgili Haberler
Etiketler :