Eğlence mekanı kan gölüne döndü: Uzman çavuş bıçaklanarak öldürüldü!

Eğlence mekanı kan gölüne döndü: Uzman çavuş bıçaklanarak öldürüldü!
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, eğlence mekanı çıkışında Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş Muhammet Yazır ile bir grup arasında omuz atma bahanesiyle tartışma çıktı. Çıkan kavgada darbedilip, bıçaklanan Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş Muhammet Yazır (27), hayatını kaybetti.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, eğlence mekanı çıkışında Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş Muhammet Yazır ile bir grup arasında omuz atma bahanesiyle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

DARBEDİP BIÇAKLADILAR

Samet Abacı, Enes Bıçakcı, Halil Basri Camız, U.T. ve T.Ç., Muhammet Yazır’ı darbedip, kalçasından bıçakladı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, Yazır'ı ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı.

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 3 KİŞİ TUTUKLANDI

Olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede mahkemeye çıkarılan şüphelilerden Samet Abacı, Halil Basri Camız ile Enes Bıçakcı tutuklanırken, U.T. ve T.Ç. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

96390.jpg

Muhammet Yazır'ın cenazesi bugün öğle namazının ardından Asri Mezarlık Camisi'nde kılınan cenaze namazı sonrası Bozburun Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak:AA