Nazmi Arıkan cinayetinde Ufuk Akçekaya gözaltında

Nazmi Arıkan cinayetinde Ufuk Akçekaya gözaltında
Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Dershaneleri’nin sahibi Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker’in öldürülmesi ile ilgili dün gece kritik bir gelişme yaşandı. Cinayeti işlediği iddia edilen Tokatspor Başkanı Ufuk Akçekaya İstanbul Etiler’de yakalandı. Eğitim sektöründe faaliyet gösteren Ufuk Akçekaya'nın (48) Nazmi Arıkan ile husumet yaşadığı öğrenildi.

halktv.com.tr, Türkiye’yi sarsan çifte cinayet ile ilgili önemli bilgilere ulaştı. Edinilen bilgilere göre Gelibolu Cumhuriyet Başsavcılığı, cinayet zanlısı olarak Ufuk Akçekaya hakkında yakalama kararı çıkarılmasını talep etti. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği, Ufuk Akçekaya hakkında yakalama verdi.

Dün gece yakalandı

Teknik takip sonrası Ufuk Akçekaya dün gece Etiler’de bulunan evinde yakalandı. Ufuk Akçekaya Gelibolu İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü.

Gelibolu’ya otobüsle gitti

halktv.com.tr’nin soruşturma kaynaklarından edindiği bilgiye göre Ufuk Akçekaya, 11 Temmuz günü İstanbul’dan Gelibolu’na otobüsle gitti.

5 milyon dolar ödeme sözleri var

Özel eğitim sektöründe faaliyet gösteren Ufuk Akçekaya’nın bir kaç gün önce, Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Dershaneleri ile ilişiğinin kesilmesi üzerine “Beni zarara uğrattılar. Bana 5 milyon dolar ödeme sözleri vardı” şeklinde açıklama yaptığı ortaya çıktı.

ekran-resmi-2022-07-14-12-56-12.png

Kaynak:halktv.com.tr