Edizer’den Gergerlioğlu, Demirtaş paylaşımı: Şeriat olsaydı bunlar yaşamazdı

Edizer’den Gergerlioğlu, Demirtaş paylaşımı: Şeriat olsaydı bunlar yaşamazdı
İkinci eş' çağrısı yapan paylaşımları nedeniyle GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yönelik olarak bir paylaşım yaptı.

Erkeklere 'boşanmak yerine ikinci eş' çağrısı yapan, medeni hukuku hedef gösteren sosyal medya paylaşımları nedeniyle GATA başhekim yardımcılığı görevinden alınan Ali Edizer, HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yönelik olarak, "İslam hükümlerine göre muamele edilseydi, hiçbiri yaşamıyor olurdu" görüşünü savundu.

Edizer, Salih Gergerlioğlu’nun babasının ayakkabıları giydirilmeden gözaltına alınarak evden apar topar alındığına dair mesajını alıntılayarak, “Bak çocuk. Bu kez doğru söylüyorsun inşallah. Yoksa boş yere mutlu olacağım, lâyık olduğu muameleyi yaptılar diye.” ifadelerini kullandı.

Edizer paylaşımlarına şu şekilde devam etti:

“En kısa zamanda Gergerli, Selo, Melo gibi terör örgütü mensuplarının kendilerine lâyık ‘üniformalı’ fotoğraflarının kamuoyu ile paylaşılmasını bekliyoruz. Turuncu, zebra, pembe, mor ya da kendi fikirlerini temsilen rengarenk (LPG) üniformaları ile. Ama bir an önce.

edizer1.jpgedizer2.jpg