Ebrar Karakurt trolün ağzının payını verdi: Arkadaşlar kim bu...

Ebrar Karakurt trolün ağzının payını verdi: Arkadaşlar kim bu...
A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, sosyal medyada kendisine provokatör diyen trol Furkan Bölükbaş'ı yerin dibine soktu. Kararkurt'un, trolün gönderisine yaptığı yorum sosyal medyada gündem oldu. İşte o yanıt...

Filenin Sultanları, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın çeyrek finalinde Çin'i 3-2 yenerek organizasyon tarihinde ilk kez yarı finale yükseldi.

Karşılaşma sonrası tüm Türkiye, Filenin Sultanlar ile gurur duyarken, Ebrar Karakurt'un takımdaki varlığından rahatsız olan bazı troller yaşanan sevinci kursakta bırakmak için faaliyetlerini sürdürüyor.

Bunlardan birisi olan AKP iktidarının trol ordusunun önde gelen isimlerinden olan Furkan Bölükbaşı, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderide kadın voleybol takımımızın başarılı oyuncularından Ebrar Karakurt'u hedef aldı.

Bölükbaşı, söz konusu paylaşımında "Ebrar Karakurt isimli provokatör hariç Kadın Voleybol takımımızın muhteşem zaferini kutluyorum. Tebrikler" ifadelerini kullandı.

EBRAR'DAN YANIT GECİKMEDİ

Sık sık trollerin ve gericilerin hedefi olan Ebrar Karakurt'un, Furkan Bölükbaşı tarafından hedef gösterildiği paylaşıma yanıtı gecikmedi.

Karakurt, gönderiye yaptığı yorumda, "Arkadaşlar kim bu lavuk????" ifadelerini kullandı.

hfb.png

Karakurt'un yanıtı kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.