Dünyaca Ünlü Kişi Satın Almıştı: Adnan Oktar'ın Villası Yeniden Satılıyor

Dünyaca Ünlü Kişi Satın Almıştı: Adnan Oktar'ın Villası Yeniden Satılıyor
Yıllarca Adnan Oktar Suç Örgütü'nün merkezi olarak kullanılan İstanbul Çengelköy'de bulunan lüks villa, geçtiğimiz yıl Rus milyarder Roman Abramoviç tarafından satın alınmıştı. Yalıya çok sayıda eklemeler yapan Abramoviç'in Türkiye'den taşınacağı ve yalının yeniden satışa çıkarılacağı iddia edildi.

Rusya'nın Ukrayna'yı işgaliyle birlikte birçok Avrupa ülkesi, Rus oligarkların servetlerine kısıtlama getirmişti.

Kısıtlanan isimler arasında Rus milyarder Roman Abramoviç de yer alırken, Premier Lig'de Chelsea'nin sahibi olan milyarder isim, kulübü satmak zorunda bırakılmıştı. Avrupa kapısı kapanan Abromoviç, Türkiye'de yaşamaya başlarken, uzun süre kirada oturduğu yalının ardından kamuoyunda Adnan Oktar'ın evi olarak bilinen Çengelköy'deki villayı satın almıştı.

Satış işlemleri için yaklaşık 18 milyon dolar ödeyen Rus milyarder, malikaneye bir helikopter pisti yaptırırken, çok sayıda mimari düzenlemeye imza attı.

oktar7.webpOKTAR'IN LÜKS VİLLASI YENİDEN SATIŞA ÇIKARILIYOR İDDİASI

Ancak son aylarda zamanının çok kısıtlı bölümünü Türkiye'de geçiren Abromoviç'in satın aldığı villayı satılığa çıkarmaya hazırlandığı iddia edildi. Ünlü milyardere yakın isimler, 18 milyon dolara satın alınan villanın yaklaşık 20 milyon dolara satışa çıkarılacağını belirtirken, lüks evin arsasının 9 bin 600 metrekareden oluştuğu öğrenildi.