Dünyaca Ünlü Fizikçiden Mizahi İstanbul Paylaşımı

Dünyaca Ünlü Fizikçiden Mizahi İstanbul Paylaşımı
İstanbul'da suç örgütlerinden ele geçirilen ve polis aracı olarak kullanılmak üzere el konulan lüks otomobiller, dünyaca ünlü fizikçi Brian Cox'un dikkatini çekti. Cox, sosyal medya hesabından İstanbul ile ilgili bir paylaşım yaptı.

İngiliz Fizikçi Profesör Brian Cox, sosyal medya hesabından fotoğraflı bir paylaşım yaparak dikkat çekti. Paylaşımında İstanbul'da suç örgütlerinden ele geçirilen ve polis tarafından kullanılmak üzere el konulan bir Bentley marka araç yer aldı.

gcr0a52wcaa30ld.jpg

'BENTLEY' POLİS ARACI OLDU

Bentley marka polis aracı, "Bello Jos" lakaplı Joseph Johannes Leijdekkers'a yönelik düzenlenen çete operasyonunda ele geçirilmiş ve el konulmuştu.

Polis aracı olarak kullanılmak üzere İstanbul Polisi'ne devredilen Bentley marka araç, Türk vatandaşlarının yanı sıra dünyaca ünlü İngiliz Fizikçi Brian Cox'un da dikkatini çekti.

“TRAFİK POLİSİNİN ARABA ZEVKİ VAR”

Sosyal medya hesabından Bentley marka polis aracının fotoğrafını paylaşan Cox, "İstanbul'un pek çok güzel yanı arasında trafik polisinin araba zevki de var" notunu ekleyerek mizahi bir dille ifade etti.

105712501-btn.jpg