Döviz kralının eşinden şok suç duyurusu: Evimi yakacağını söyleyen babam benden haraç alıyor

Döviz kralının eşinden şok suç duyurusu: Evimi yakacağını söyleyen babam benden haraç alıyor
Sapan Döviz'in sahibi Av. İbrahim Sapan'ın eşi Filiz Sapan, babası Coşkun Karakuş hakkında suç duyurusunda bulundu. Filiz Sapan; babasının, kendisinden haraç almaya başladığını; zorla sahibi olduğu gayrimenkulü elinden almaya çalıştığını öne sürdü. Savcılık dilekçesinde, Karakuş'un tehditleri sonrası, İbrahim Sapan'a ait Etiler'deki lüks otomobil galerisinin kurşunlandığı belirtildi.

Geçen aylarda İbrahim Sapan'ın babası ve kardeşlerine ait Florya'daki iş yerlerini kurşunladığı gerekçesi ile hakkında dava açılan Coşkun Karakuş, bu kez dikkat çeken yeni bir suç duyurusu ile gündemde. Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan başvuruda imzası olan isim bu kez, Karakuş'un kızı Filiz Sapan.

KIZINDAN PARA TELEBİNDE BULUNDU

Filiz Sapan adına savcılığa sunulan dilekçeye göre Coşkun Karakuş ilk olarak, damadının avukatlık ofisi olarak kullandığı ve tapusu Filiz Sapan adına olan ofisten kira talebinde bulundu. Karakuş kira talebini zaman içinde arttırdı. Savcılık dilekçesinde bu durum "Tabiri caizse kızından haraç almaya başlamıştır" sözleri ile ifade edildi.

‘TAPUYU VERMEZSE EVİNİ YAKARIM'

Bir süre sonra Karakuş, kızı Filiz Sapan'dan söz konusu mülkün tapusunun devrini istedi. Sapan'ın bu talebi yerine getirmemesi üzerine Karakuş, eşi ve kızları üzerinden, Filiz Sapan'a tehdit mesajları göndermeye başladı. Bu kişiler Filiz Sapan'a, tapuyu devretmemesi halinde Karakuş'un, kendilerine "Kafasını gözünü kıracağım. Evini ateşe vereceğim. Binayı, ofisi yakıp çocuklarına zarar vereceğim" dediğini ifade etti.

LÜKS OTOMOBİL GALERİSİ KURŞUNLANDI

Savcılık dilekçesinde Karakuş'un daha önce de kızı ve damadını tehdit ettiği kaydedilerek, Karakuş'un, kızına, “Eğer bana o taşınmazı vermezsen. Sizin iş yerinizi kurşunlatacağım" dediği kaydedildi. Anılan tehdit konuşmasının devamında İbrahim Sapan'ın ortağı olduğu Etiler'deki Universal Auto ile Metzel Rentacar'ın geçen 22 Ağustos günü sabaha doğru kurşunlandığı bilgisine yer verildi. Dilekçede, Karakuş'un anılan soruşturma kapsamında şüpheli sıfatı ile ifade verdiği belirtildi.

HAKKINDA DAVA AÇILDI

Dilekçenin devamında "Şüphelinin hakaret içerikli söylemlerinin yanı sıra 'sizi geberteceğim sizi kurşunlatacağım' diyerek hakaret sonrası tehdit etmeye devam etmiştir. Müvekkilin çok açık şekilde can ve mal tehlikesi ile karşı karşıya kaldığı ortadadır. Yine Coşkun Karakuş'un 4-5 ay öncesinde yine bir başka işyerini kurşunlaması nedeniyle hakkında Bakırköy 54. Asliye Ceza Mahkemesi'nde adli kontrol uygulanmaktadır" bilgisine yer verildi.

Kaynak:halktv.com.tr