Diyarbakır'da kadın cinayeti! Eşini öldürüp akrabasını ağır yaraladı
Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesi Şeyh Şerafettin Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Muhsin Dülge isimli bir erkek, aile içinde yaşanan tartışmada eşi Özge Dülge'yi av tüfeğiyle katletti. Dülge, olay sırasında orada bulunan akrabası A.T.'yı da aynı silahla ağır yaraladı.
İzmir'de kadın cinayeti: Eski eşini öldürüp intihar etti
Kocaköy ilçesi Şeyh Şerafettin Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre Muhsin Dülge ile eşi ve kendi akrabası A.T. arasında evde tartışma çıktı.
Tartışmanın büyümesi üzerine Dülge, av tüfeğiyle ateş etti. Silah sesini duyan çevredekilerin ihbarı üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
EŞİNİ KATLETTİ AKRABASINI AĞIR YARALADI
Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Özge Dülge'nin hayatını kaybettiği, akrabası A.T.’nin ise yaralandığı belirlendi. Durumu ağır olan A.T., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Kocaköy Devlet Hastanesi’ne ardından Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak yoğun bakımda tedaviye alındı.
Özge Dülge'nin cansız bedeni yapılan otopsinin ardından toprağa verildi.
KATİL ERKEK TUTUKLANDI
Gözaltına alınan Muhsin Dülge, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak, cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (DHA)