Diyanet-Sen 'fahişe' diyen Dilipak'a sahip çıktı

Diyanet-Sen 'fahişe' diyen Dilipak'a sahip çıktı
Yeni Akit'teki köşe yazısında İstanbul Sözleşmesi'ni destekleyenler için 'fahişe' ifadelerini kullanan Abdurrahman Dilipak'a Diyanet-Sen Kahramanmaraş Şubesi sosyal medyadan destek verdi.

Dilipak, ilgili köşe yazısında “AK Parti içindeki AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum ‘Yeşil Sermaye’ de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim ‘Yeşil sermaye’ davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver Türkiye! Ne bekliyorsunuz!” ifadelerini kaleme almıştı.

İstanbul Sözleşmesi’ni savunan kadınlara yönelik olarak “fahişe” ifadesini kullanan Dilipak’a Kahramanmaraş Diyanet-Sen sosyal medya hesabında #SayınDilipakYalnızDeğildir etiketiyle destek oldu.

Kahramanmaraş Diyanet-Sen hesabından şunlar yazıldı: 

“Sayın Abdurrahman Dilipak, bu ülkede şuurlu bir nesil yetişmesinde, sözüyle kalemiyle gayret gösteren, ülkemizin milli ve manevi konularında bir duruş ortaya koyan, ömrünü mazlumlara sahip çıkmakla geçiren ve davası adına bedeller ödeyen bir fikir ve dava adamıdır. Sayın Dilipak’a dava açılacakmış. Yazık çok yazık… Abdurrahman Dilipak’ı seviyoruz… #SayınDilipakYanlızDeğildir.”

ekran-resmi-2020-08-09-18-32-14.png

Etiketler :