Dilan ve Engin Polat Çifti Pembe Oda Talebinde Mi Bulundu?

Dilan ve Engin Polat Çifti Pembe Oda Talebinde Mi Bulundu?
Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan ve Engin Polat çiftiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre çift, gardiyan olmadan görüşme imkanı tanınan pembe oda talebinde bulundu. Dilan Polat'ın hamile kalması durumunda, tutukluluk durumunun ne olacağı merak edildi.

Kara para aklama suçundan hapis cezasına çarptırılan ve cezaevine sevk edilen Engin ve Dilan Polat çifti hakkında bir iddia daha ortaya atıldı. Söylenenlere göre Engin ve Dilan Polat, cezaevi yönetiminden 'pembe oda' talebinde bulunmuş. Pembe odanın gerçekleşmesi durumunda Dilan Polat hamile kalırsa tahliye olup olmayacağı da merak konusu oldu.

Kara para aklama suçundan tutuklanan Dilan Polat-Engin Polat hakkında sürpriz bir iddia gündeme geldi. Çiftin cezaevi yönetiminden 'pembe oda' talebinde bulunduğu öne sürüldü.

Kara para aklama ve vergi kaçırma soruşturması kapsamında tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin cezaevi yönetiminden 'pembe oda' talebinde bulunduğu aktarıldı.

Cezaevi yönetiminin bu talebi değerlendirdiği ve henüz bir karar vermediği öne sürüldü.

dilan-polat1.jpg

PEMBE ODA NEDİR?

Hapishane pembe oda eş ziyareti, mahpusların genellikle resmi nikahlı eşleriyle belirli aralıklarla birkaç saat veya gün boyunca özel bir yerde yalnız kalabilmelerine ve cinsel ilişki kurabilmelerine imkan tanıyan özel bir ziyaret türüdür.

Suç örgütü lideri Sedat Peker, avukatı Özge Peker ile evlenmiş daha sonrasında pembe odada buluşmuşlardı. Bu pembe oda görüşmesinde Özge Peker hamile kalmış ve ilk çocuklarını kucaklarına almışlardı.

pembe-oda.jpg

MEKTUP GÖNDERDİ

5 Kasım'dan itibaren eşi Engin Polat ile birlikte tutuklu olan Dilan Polat'tan gelen yeni bir haber var.

Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra Polat, sosyal medya hesabında Dilan Polat'ın kendilerine yazdığı mektubun bir kısmını paylaştı ve Dilan'ın zor günler geçirdiğini vurguladı.

dilan-engin-polat.jpg

"ÇOK ZOR DURUMDAYIM"

Dilan Polat'ın 18 Kasım'da kaleme aldığı mektupta şu sözler yer alıyor:

"Özledim Kübra, gerçekten çok özledim. Size hep 'iyiyim' diyorum ama aslında hiç iyi değilim. Burada boğuluyorum resmen. Annemi, sizi o kadar çok özledim ki. Sevgili Kübra, hepinizi çok seviyorum. Şu an saat 20:30 ve içinde bulunduğumuz bu dört duvar arasında Nilgün ile birlikte yürüdük, odada bir ileri bir geri... Bacaklarım ağrıyor. Her gün düşünmekten..."

Etiketler :