Dilan Polat'tan Eşine Şoke Eden Telefon! Böyle Giderse İntihar Edeceğim

Dilan Polat'tan Eşine Şoke Eden Telefon! Böyle Giderse İntihar Edeceğim
Kara para aklama iddiaları nedeniyle cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın eşine telefon ettiği ortaya çıktı. Telefon görüşmesi sonrası avukatların hemen cezaevine gittiği öğrenildi.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddialara ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan Dilan Polat, Çorlu cezaevinde kalan eşi Engin Polat’la telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı.

Marmara Cezaevi’nde bulunan Dilan Polat'ın Çorlu cezaevinde kalan kocası Engin Polat’la telefon görüşmesinde psikolojisinin çok bozulduğunu anlattığı belirtildi.

dilan-polat1.jpg

DİLAN POLAT: "İNTİHAR ETMEK İSTİYORUM"

Konuşmanın devamında ise Dilan Polat eşine “intihar etmek istiyorum” diye haykırdı.

Söz konusu telefon görüşmesi sonrası avukatlarının ise acil olarak cezaevine gittiği aktarıldı.

Polatların davasını takip eden gazeteci Emrullah Erdinç'ten konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Erdinç, Dilan ve Engin Polat'ın telefon konuşmasının cezaevi kayıtlarına kayıtlarına geçtiğini ve Dilan Polat'ın o konuşmada "Böyle giderse intihar edeceğim" dediğini açıkladı.

dilan-polat.jpg

Erdinç "Dilan ve Engin Polat telefonla görüştü. Dilan Polat "Böyle giderse İntihar edeceğim" dedi. O cümle cezaevi kayıtlarına girdi. Silivri'den ayrilacağı için mutsuz olan Dilan Polat kardeşi Sıla'dan ayrılmak istemiyor. avukatlarının naklin durması için müracaat etmesi bekleniyor" diye paylaşımda bulundu.

Haklarında kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddiaları bulunan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile eşi Engin Polat hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “5549 sayılı Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi”, “213 Sayılı Vergi Usul Kanunu’na muhalefet”, “7258 Sayılı Kanun’a muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılmıştı.

Soruşturmada, Dilan ve Engin Polat ile yakınlarının tüm mal varlıklarına 12 Ekim’de el konulmasına karar verilmişti.

Etiketler :