Dilan Polat'ın Ziyaretçi Listesinde Sürpriz İsim

Dilan Polat'ın Ziyaretçi Listesinde Sürpriz İsim
Kara para aklama şüphesiyle cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat'ın ziyaretçi listesinde sürpriz bir isim ortaya çıktı.

Tutuklanan ve şu anda cezaevinde bulunan Polat çifti, hala Türkiye'nin gündeminde önemli bir yer tutmaya devam ediyor. Ancak, Dilan Polat'ın cezaevine girişinde dikkat çeken bir detay var. Ziyaretçi listesine eklediği isim, Dilan Polat'la aynı soy isme sahip değil ve bu esrarengiz ziyaretçi bir astrolog olarak biliniyor. Astrolog, Dilan Polat'a ne söylediği, neden seçildiği, konuşulan konular ve suçlamalara karşı nasıl bir yanıt verdiği konusunda açıklamalarda bulundu.

dilan-polat-astrolog.jpg

Astrolog Hilal Saraç, cezaevine girmeden önce Dilan Polat'a yaptığı kehaneti paylaştı: "Ben Dilan Polat'a, özellikle eşi ve kardeşiyle birlikte tutuklanacağını söyledim." Saraç, Habertürk'e verdiği demeçte, Dilan Polat'ın Türkiye'nin en çok konuşulan isimlerinden biri olacağını önceden tahmin ettiğini belirtti. "Haritada, bir anda yükselen bir volkan gibi bir patlama olacaktı" dedi.

astrolog.jpg

Astrolog, Dilan Polat'ın tutuklanma haberi üzerine nasıl tepki gösterdiğini de paylaştı. Saraç, "Tabii ki buna kimse inanmak istemez. Psikolojik olarak çok yıprandı. Aslında kendini bu sürece yavaş yavaş hazırladı. Birkaç kişinin tutuklanabileceğini biliyordum ama bu kadar geniş çaplı bir operasyon beklemiyordum" şeklinde konuştu.

Hilal Saraç, kendisine yöneltilen sorular arasında "Dilan Polat, cezaevinde soy ismi aynı olmayan 3 kişiyle görüşme hakkına sahip. Bu ziyaretlerde sizinle hangi konuları konuşuyor?" sorusuna şu cevabı verdi: "Aslında bilmek istediği şey, 'Bana ne olacak, bundan sonra ne yapacağım, bana ne olacak?' Parasal durumu ya da dışarıdaki mal varlıkları pek umurunda değil. Tek istediği özgürlüğü."

Etiketler :