Cezaevindeki Dilan Polat ve Engin Polat "Kelepçeli Lamalar" Denmesini Affetmedi: Suç Duyurusunda Bulundular

Cezaevindeki Dilan Polat ve Engin Polat "Kelepçeli Lamalar" Denmesini Affetmedi: Suç Duyurusunda Bulundular
Kasım ayından bu yana cezaevinde tutuklu bulunan Dilan Polat ve Engin Polat çifti zaman zaman buradan da sosyal medyayı takip ediyor. "Kelepçeli lamagiller" yorumunu gören Polat çifti, çılgına döndü. Aile hakaret gerekçesiyle yorumu yapan hakkında şikayette bulundu.

Lüks yaşamının her anını sosyal medya hesabından paylaşan Dilan Polat ve Engin Polat çifti kara para aklama suçlamasıyla nedeniyle Kasım ayından bu yana cezaevinde.

Cezaevinde bulunan Dilan Polat, eşi Engin Polat ve ablası Sıla Doğu zaman zaman cezaevinden sosyal medyayı takip ediyor. Dilan Polatı hala yaklaşık 7 milyon takipçisi bulunurken fotoğraflarına yorum yağıyor. Yorumlardan birisi Polat çiftini çılgına döndürdü.

dilan-polat2.jpeg

Sabah'tan Seda Nur Günaydın'ın haberine göre iddiaya göre S.Y. isimli bir kişi 1 Kasım 2023 günü şahsi hesabından Polat ailesini kastederek 'Kelepçeli lamagiller suç örgütü' şeklinde bir paylaşımda bulundu.

65313e4d2335e213.webp

Avukatları aracılığıyla sosyal medyayı taratan Polatlar, söz konusu yorumu cezaevinden şikayette bulundu. Avukatlar, yorumun sahibi S.Y.'den hakaret ettiği gerekçesiyle şikayetçi oldu.

dilan-polat-1-sfss-cover.webp

Savcılık sanığın hesabında paylaştığı yazıda isim zikretmeden söylediği sözlerin kime söylendiğinin anlaşılmasının mümkün olmadığı durumda hakaret suçunun oluşamayacağını belirtti.

dilan-ve-engin-polat-ciftinin-son-umudu-1704178086.jpg