45 depremzede Adıyaman'dan İstanbul'a getirildi

45 depremzede Adıyaman'dan İstanbul'a getirildi
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), "Deprem bölgesinden kurtarılan vatandaşlarımız, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ait ambulans uçaklarla Ankara ve İstanbul'a getirilerek tedavi altına alınıyor" açıklamasında bulunmuştu. 45 yaralı ve 6 sağlık personeli Adıyaman'dan Atatürk Havalimanı'na geldi. Depremzedeler, çevredeki hastanelere sevk edilecek.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kahramanmaraş merkezli depremlerden yaralı olarak kurtarılan vatandaşların Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) ait ambulans uçaklarla Ankara ve İstanbul’a getirilerek tedavi altına alındığını duyurdu.

MSB’nin Twitter hesabından yapılan paylaşımda “Uçaklarımız yaralı tahliyesi ile bölgeye ulaştırılacak personel ve teçhizatın intikali için aralıksız görev yapıyor” denildi.

Gelen son dakika haberine göre 45 yaralı ve 6 sağlık personeli Adıyaman'dan Atatürk Havalimanı'na geldi. Uçaktan dikkatli bir şekilde indirilen yaralılar, sedyelerle ambulansa taşındı.

Uçakta bulunan 45 yaralı ambulanslarla Bağcılar Devlet Hastanesi, Bakırköy Devlet Hastanesi, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Etiketler :