Deniz Uğur Nilüfer'e seslendi! 'Oğlumu bana verin'

Deniz Uğur Nilüfer'e seslendi! 'Oğlumu bana verin'
Bir döneme damga vuran duayen gazeteci Reha Muhtar, dün gece 01.00 sıralarında yüksekten düşme sonucu hastaneye kaldırıldı. Entübe edilen Reha Muhtar, şu anda yoğun bakımda tedavi görüyor. Muhtar'ın eski eşi Deniz Uğur, açıklamalarına devam ediyor. Kendi sosyal medya hesabından yapan Uğur şarkıcı Nilüfer ve Ayşe Deniz Yumli'ye seslenmeye devam etti.

Son dönemde eski eşi Deniz Uğur ile yaşadığı gerilimle dikkat çeken ünlü gazeteci Reha Muhtar, dün gece 01.00 sularında İstanbul Sarıyer'deki evinde merdivenlerden düştü. Düşme sonucu ağır yaralanan Muhtar, bilinci kapalı bir şekilde hastaneye kaldırıldı ve entübe edilerek yoğun bakımda tedaviye alındı.

Deniz Uğur, Halktv.com.tr'ye yaptığı açıklamada, oğluna ulaşamadığını ve Reha Muhtar'ın durumu hakkında bilgi edinemediğini belirtti. Uğur, akşamdan beri oğlunun telefonlarına yanıt alamadığını vurguladı.

Deniz Uğur’un avukatı Feyza Altun ise önemli bir gelişmeyi duyurdu. Altun, Muhtar ve Uğur’un çocuklarının, şarkıcı Nilüfer'in evinde bulunduğunu öne sürdü. Oğlunu götürdüğü iddia edilen Nilüfer’e sosyal medyadan seslenen Deniz Uğur, "Oğlumu bana teslim edin, saçmalamayın" şeklinde bir video paylaştı.

'Nilüfer beni duyuyorsan bana çocuğumu getir'

Video rağmen herhangi geri dönüş alamayan bu sefer Instagram hesabından Nilüfer ve Ayşe Yumli'ye çağrısını sürdürdü. 

Uğur açıklamasında "Poyraz'dan haber alamadım, savcılığa gittim benim yetkim olmadan babası entübe edilmiş haldeyken hastaneden nasıl çıkarabilir. Resmi makamlardan haber bekliyorum. Hastanedeki görevliler Ayşe Nazlı ile ayrıldığını söylediler. Oğlumum getirim o bir travma yaşadı ona psikolojik destek aldırmalıyım. Çocuğumun durumundan haberim yok. Nilüfer beni duyuyorsan bana çocuğumu getir" ifadelerini kullandı.

Uğur aynı zamanda olay kendisine anlatan görgü tanığının ifadelerini "Bakın ben iki yıldır Reha Muhtar'ın yardım alması diye elimden gelen her türlü  çağrıyı yapıyorum yaptım.Olay basit bir kaza değil." notuyla paylaştı.

Kaynak:halktv.com.tr