Davutoğlu'nun ardından AKP'de yaprak dökümü! İstifalar peş peşe geldi...

Davutoğlu'nun ardından AKP'de yaprak dökümü! İstifalar peş peşe geldi...
Eski başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibinin istifasının ardınan, Feramuz Üstün, Ahmet Müfit Cengiz ve İbrahim Turhan da partisinden istifa ettiğini açıkladı.

AKP'den ihracı istenen eski başbakan Ahmet Davutoğlu'nun,  eski Genel Başkan Yardımcıları Ayhan Sefer Üstün ve Selçuk Özdağ ve İstanbul eski İl Başkanı Selim Temurci ile birlikte iktidar partisinden istifa ettiklerini duyurmalarının ardından bir istifa haberi daha geldi. 

AKP Gümüşhane eski Milletvekili Feramuz Üstün partisinden istifa ettiğini duyurdu. Üstün Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kuruluşundan beri aziz milletimize hizmet etmek için içinde bulunduğum Ak Parti’den Başbakanımız Sayın Prof Ahmet Davutoğlu ile beraber bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum. Kamuoyuna saygıyla arz ederim." dedi. 

istifaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

AKP’de Şişli’nin kurucu teşkilat başkanı olarak görev yapmış olan Ahmet Müfit Cengiz partisinden istifa etti.

Ahmet Müfit Cengiz, Davutoğlu’nun basın toplantısının ardından Twitter’dan yaptığı açıklamada “AK Parti’den kuruluş değerlerini terk etmesinden dolayı ve Sayın Başbakanımız ile beraber yürümek üzere istifa ediyorum” dedi.

mufit.png

25. ve 26. Dönem AKP İzmir Milletvekili Doç. Dr. İbrahim Turhan da partisinden istifa ettiğini açıkladı.

Turhan, sosyal medya hesabından, “AK Parti yönetimi partiyi istişareye ve eleştiriye açık kurumsal bir siyasal yapı olarak değil, ancak bir nesil devam edecek aile şirketi olarak gördüğünü belli etmiş oldu.” diyerek istifa ettiğini duyurdu.

tttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt.jpg

İlgili Haberler