Davutoğlu: KPSS’ye şaibe bulaştıran ÖSYM sizin yönetiminizin parçası

Davutoğlu: KPSS’ye şaibe bulaştıran ÖSYM sizin yönetiminizin parçası
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın KPSS skandalıyla ilgili açıklamasında altılı masayı hedef alması üzerine paylaşımda bulunan Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı, unuttunuz galiba KPSS’ye şaibe bulaştıran ÖSYM sizin yönetiminizin parçası. Bu işin arkasında FETÖ ya da başka bir gizli el varsa bulup çıkarmak da sizin göreviniz" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın KPSS skandalıyla ilgili yaptığı açıklamada altılı masayı hedef alarak, “Şimdi dikkat ederseniz, aynı anda hepsi adeta aynı cümlelerle, aynı kelimelerle bunu tanımlamaya çalıştılar. Yani biz orada boşta bulunsak veya boşluğa düşsek bunu seçime kadar satacaklardı. Çünkü gençleri nasıl aldatırız gayreti içerisindeler” şeklindeki ifadelerine tepkiler gelmeye devam ediyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da Erdoğan'ın o sözlerine tepki gösterdi. Davutoğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “Sayın Cumhurbaşkanı, unuttunuz galiba KPSS'ye şaibe bulaştıran ÖSYM sizin yönetiminizin parçası. Bu işin arkasında FETÖ ya da başka bir gizli el varsa bulup çıkarmak da sizin göreviniz. Sorumluluğunuzu üstlenin ve görevinizi yapın” dedi.