Davanın avukatı duyurdu: Validebağ için iki yürütmeyi durdurma kararı daha

Davanın avukatı duyurdu: Validebağ için iki yürütmeyi durdurma kararı daha
Validebağ Korusu Davası'nın Avukatı Onur Cingil, sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşımda bulundu. Paylaşımında Validebağ Korusu ile ilgili iki adet daha yürütmenin durdurma kararı alındığını duyurdu

Avukat Onur Cingil, Validebağ korusuyla ilgili bir sosyal medya palaşımında bulundu. Sosyal medya platformu Twitter üzerinden paylaşım yapan Validebağ Korusu Davası'nın Avukatı Cingil, paylaşımında koruyla ilgili iki adet daha yürütmenin durdurma kararı alındığını duyurdu.

Cingil paylaşımında, "Validebağ Korusu'nu dikkatle takip eden kamuoyumuza büyük mutlulukla duyururuz: 1 değil 2 Yürütmenin Durdurulması Kararı DAHA aldık. Millet Bahçesi ve Planlara ilişkin davalarımızda 3. kez YD Kararları verildi. Skoru bilen beri gelsin. Validebağ Koru Kalacak!" dedi.

Cingil ayrıca, "Yarın Validebağ Korusu'nda nöbetin 300. Günü. Ama bu nöbet aslında 23 yıldır tutuluyor. Planlara ilişkin dosyamıza bizi %100'ü haklı gören bilirkişi raporu gelmişti. Sonrasında da nihai YD kararları geldi Artık kararlardan hiç endişemiz yok" ifadelerini kullandı.