Darbedilen genç belindeki silaha sarıldı

Darbedilen genç belindeki silaha sarıldı
Samsun’un Bafra ilçesinde sokak ortasında darbedilen 20 yaşındaki G.C., kendisine saldıran Y.S.’yi yanındaki tabancayla ateş ederek ağır yaraladı. Olay anı güvenlik kameralarına yansırken, darp edilen ve ardından silah kullanan genç tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, 29 Mart tarihinde Hacınabi Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. 29 yaşındaki Y.S. ile 20 yaşındaki G.C. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Y.S., G.C.’ye önce tokat attı, ardından genci yere yatırarak tekme ve yumruklarla darbetti.

DARBEDİLEN GENÇ TABANCAYLA ATEŞ AÇTI

Yerde darbedilen G.C., o sırada belinden çıkardığı tabancayla Y.S.’ye 4 el ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunların sırtına ve kalçasına isabet ettiği Y.S., kanlar içinde yere yığılarak ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekipleri sevk edildi.

AĞIR YARALANAN ŞAHIS SEVK EDİLDİ

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Y.S., önce Bafra Devlet Hastanesi’ne, buradaki işlemlerinin ardından ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınan Y.S.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ZANLI TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan 20 yaşındaki G.C., emniyetteki sorgusunun tamamlanmasının ardından dün Bafra Adliyesi’ne sevk edildi. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan G.C., Bafra T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. Tüm bu anlar, çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. (DHA

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi