Kendisini Cumhurbaşkanlığı'na bağlı gösterip komşularının kapısına kar yığdı

Bir internet sitesi sahibi, Cumhurbaşkanı Erdoğan aranarak Karadeniz Ereğlisi Orman işletmesi tarafından gönderildiği öne sürülen iş makinesiyle Ereğli sokaklarına yetkisiz şekilde çıktı ve sosyal medyada belediye aleyhine şov yaptı. Şahsa ait site, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlı gibi gösteriliyor. Kürenen karlar CHP'lilerin evinin önüne yığıldı.

Türkiye'nin dört bir yanının etkisi altına alan kar yağışından, Zonguldak'ın Karadeniz Ereğlisi ilçesi de etkilendi. Kendisini Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı'na bağlı Türkiye'nin Sesi gazetesinden diye tanıtan Kıvanç Ay, karla mücadele aracına bindi. Kıvanç Ay, kendi cep telefonuyla aracın üzerinde tüm anları kaydetti.

Kıvanç Ay kendi kaydettiği videoda 'Cumhurbaşkanlığı İletişim Daire Başkanlığı'na bağlı Türkiye'nin Sesi gazetesi olarak' iş makinasını getirdiklerini söylüyor. İş makinasının Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile geldiğini öne süren Ay, iş makinasını kullanan operatöre karları CHP'li diye gösterdiği evlerin önüne yığmasını istiyor.

'Korkma sen cumhurbaşkanına bağlısın'

'CHP'li belediye temizlemedi, Zonguldak Belediyesi özel ekip gönderdi. Bu araçlar cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle geldi' diyen Kıvanç Ay'ın videosunda bir aracın etrafı ile bir bahçenin girişinin karla kapatıldığı görülüyor. Kendi evininde bulunduğu sokakta komşularını operatöre CHP'li diye gösterirken operatöre 'Korkma sen cumhurbaşkanına bağlısın' diye cesaret vermeye çalıştı.

Telefondaki karşılama mesajı: Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlı Türkiye'nin Sesi gazetesi

www.turkiyeninsesigazetesi.com internet sitesindeki telefon numarasını aradığımız zaman ise "Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'na bağlı Türkiye'nin Sesi gazetesine hoşgeldiniz" kaydıyla karşılaştık. Web sitesindeki favicon'da ise Cumhurbaşkanlığı forsu kullanılıyor. 

ekran-goruntusu.jpg

Ankara Merkezli, Ereğli şubeli, Kadıköy görünümlü

Ankara Merkezli görünen sitenin Karadeniz Ereğli'de bir şubesi bulunuyor. Aynı zamanda sitenin iletişim kısmında harita üzerinde yer bildirimi İstanbul Kadıköy'de görünüyor.  Web sitesine şu adresten ulaşılabiliyor: http://www.turkiyeninsesigazetesi.com/

ekran-resmi-2022-01-27-21-55-45.png

Belediye hakkında tutanak tuttu

Kıvanç Ay'ın komşularının evlerinin önüne yığdığı karlarla ilgili Karadeniz Ereğlisi Belediyesi tarafında tutanak tutuldu. Tutanakta getirilen iş makinasının Karadeniz Ereğlisi orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı olduğu görülüyor.

tutanak.jpeg