Cübbeli Ahmet çark etti. Bahçeli'yi yere göğe sığdıramadı

Cübbeli Ahmet çark etti. Bahçeli'yi yere göğe sığdıramadı
Cübbeli Ahmet olarak bilinen tarikat lideri Ahmet Mahmut Ünlü, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 'Öcalan çağrısını' eleştirmişti. Ünü, suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile görüştükten sonra geri adım attı. Ünlü, "Demek ki Devlet Bey, Apo’nun güçsüzlüğünü ve Kandil’in direk Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılan 'Öcalan çağrısının' yankıları sürüyor. Türkiye gündemine bomba gibi düşen açıklamaya farklı kesimlerden farklı tepkiler gelmeye devam ediyor.

bahceli.jpg

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan bir isim de kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak tanınan tarikat lideri Ahmet Mahmut Ünlü'den geldi. Ünlü, yaptığı açıklama ile Bahçeli'yi "Herkes haddini bilecek. Kimsenin memleketinin dinamikleriyle oynamaya haddi yok" sözleriyle eleştirmişti.

oakici.jpg

ÇAKICI GÖRÜŞMESİ SONRASI BAHÇELİ'Yİ ÖVDÜ

Ünlü tarafından yapılan açıklamaya en büyük tepki ise Bahçeli'ye yakınlığı ile bilinen suç örgütü lideri Alaaddin Çakıcı'dan geldi. İkili arasında yapılan görüşme sonrası Cübbeli Ahmet, önce paylaşımlarını sildi, sonra ise Bahçeli'yi öven açıklamalarda bulundu.

cubbeli-sahmet-001.png

Cübbeli Ahmet, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımında şunları söyledi:

"Gelinen noktada şu gerçek ortaya çıkmıştır ki; Kandil’den Cemil Bayık ve adamlarından gelen açıklamalardan anlaşılan odur ki; Kandil Abdullah Öcalan’ı hiç adam yerine koymuyor ve onun hiçbir etkisi olmadığını açıklıyor.

Böylece Devlet Beyefendi’nin: 'PKK’nın arkasında Siyonist Yahudiler ve Amerikalılar var' sözünün doğruluğu ortaya çıkmış oluyor.

Demek ki Devlet Bey, Apo’nun güçsüzlüğünü ve Kandil’in direk Siyonizme bağlı olduğunu ifade etmek için bu açıklamaları yapmış.

Allâh-u Teâlâ, devletimizi, milletimizi ve İslam dünyasını bütün dâhilî ve hârici tehlikelerden muhafaza buyursun. Amin!”

cubbeli.png

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi