CNN Türk telefonla bağladığı emekli pilotu apar topar yayından aldı

CNN Türk'ün Sabiha Gökçen'de pistten çıkan uçakla ilgili canlı yayına Eski Savaş Pilotu Bahadır Altan telefon bağlantısıyla katıldı. Altan'ın söyledikleri üzerine spiker Semiha Şahin apar topar, Altan'ın sözünü keserek yayından aldı.

CNN Türk'ün Sabiha Gökçen'de pistten çıkan uçakla ilgili yaptığı yayına EskiSavaş Pilotu Bahadır Altan telefon bağlantısıyla katıldı.

Yayında Altan, "3.havalimanı yapıldı ama birincisi kapatıldı. Keşke böyle rüzgarlarda uçakları yönlendirebileceğimiz üçüncü bir havalimanımız olsaydı bu kadar masraf yapılmışken. Sizlerin de sadece kaza olduğunda suçlu arayan sorular sormamanız gerektiğini düşünüyorum. Biz hâlâ 3. havalimanı tartışıyoruz, kanal açıyoruz. Bu ülke freni patlamış bir kamyon gibi. Çığ düşen insanları kurtarmaya gidenler yaşamını yitiriyor. İstanbul'u deprem bekliyor, buna hazırlanalım. bir duralım. Büyüme, proje üstüne proje üretme yerine lütfen bir duralım, şu İstanbul depremine bir hazırlanalım." deyince apar topar yayından alındı.

Altan sözlerine devam ederken CNN Türk spikeri Semiha Şahin, "Van'da hayatını kaybeden vatandaşlarımıza bir kere daha Allah'tan rahmet dileyelim" diyerek Altan'ın sözünü kesti. Eski Savaş Pilotu Bahadır Altan apar topar yayından alındı.

Ne olmuştu?

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda İzmir-İstanbul seferini yapan içinde 2'si çocuk 171 yolcu ve 6 mürettebat bulunan PC2193 sefer sayılı TC-IZK kuyruk tescilli, Açelya isimli Boeing B737-800 tipi yolcu uçağı pissten çıktı. Pistten çıkan uçak 3 parçaya ayrıldı. 

Etiketler :