Cinayeti Canlı Yayında Açıkladı: Karısını Uçurumdan Atıp, Pavyona Eğlenmeye Gitmiş

Cinayeti Canlı Yayında Açıkladı: Karısını Uçurumdan Atıp, Pavyona Eğlenmeye Gitmiş
Konya'da Bedriye Kılıç, 4 ay önce kayıplara karıştı. Arama çalışmalarına rağmen hiçbir ize rastlanmadı. Ailesi ise Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvuru yaptı. Programa katılan Tayfur Kılıç, tavırlarıyla şüphe uyandırdı. Sorguda korkunç cinayeti açıkladı. Eşini boğarak öldürdüğünü söyleyen Kılıç, genç kadının cenazesini attığı yeri Cumhuriyet Savcısı'na gösterdi.

Türkiye Konya Akşehir'de yaşanan vahşetle sarsıldı. Kiraz bahçelerinde işçi olarak çalışan Bedriye Kılı. 6 Temmuz'da kayıplara karıştı. Ailesi, tüm arama çalışmalarına rağmen genç kadına ulaşamadı. Bunun üzerine eşi Tayfur Kılıç, 7 Temmuz'da emniyete giderek eşi için kayıp başvurusu yaptı.

Ekipler, şüpheli bir şekilde kaybolan Bedriye Kılıç için arama çalışması başlattı. Ancak 110 günden fazla süredir devam eden aramalardan hiçbir sonuç çıkmadı.

PAVYONA EĞLENMEYE GİTMİŞ!

Bedriye Kılıç'ın acılı ailesi ise kızlarının bulunması için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuru yaptı. Canlı yayına, olayın tek şüphelisi olan Tayfur Kılıç da katıldı. Eşini kayıp olmasından sonra pavyona gidip eğlendiği ortaya çıkın Tayfur Kılıç'ın, kızına da 'Annen, kamyoncuya kaçtı' dediği ortaya çıktı. Tayfur Kılıç ise bu yaşananlara rağmen iddiaların gerçek olmadığını açıkladı.

ANNESİ AYAKLARINA KAPANMIŞTI

Bedriye Kılıç'ın annesi Sona Er, canlı yayında damadı Tayfur Kılıç'ın dizlerine kapanarak, gözyaşları içinde "Tayfur, kızımın nerede olduğunu biliyorsun. Kızım çocuklarını bırakıp gitmezdi. Kızıma ne yaptın? Ne olur söyle, bulalım kızımı. Benim ciğerim yanıyor" diyerek kızı için yalvardı. Tayfur Kılıç ise kayınvalidesine sözlerine yalnızca 'Bilmiyorum. Bilsem söylerim" ifadelerini kullandı

ELLERİYLE BOĞUP ÖLDÜRMÜŞ

Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yapılan çalışmalar sonucunda otobüsle Akşehir'e dönen Tayfur Kılıç ilçe girişinde otobüste gözaltına alındı. Sorgusunda eşini öldürdüğünü anlattı. Katil zanlısı eşini boğarak öldürdükten sonra cesedi uçurumdan attığını açıkladı.

O UÇURUMUN KENARINDA ANLATTI

Eşini namus meselesi için öldürdüğünü söyleyen Tayfur Kılıç, Bedriye Kılıç'ı attığı uçurumun kenarında korkunç cinayetin ayrıntılarını anlattı. Eşi Bedriye'yi evin girişinde öldürdüğünü, akşam 22-23.00 sıralarında arabanın arkasına koyduğu cansız bedeni uçurumdan yuvarladığını açıkladı.
O uçurumun kenarında detayları anlatan Tayfur Kılıç "Buradan yuvarladım" ifadelerini kullandı.

TELEFONU KIRIP TUVALETE ATMIŞ!

Yapılan incelemelerde Bedriye Kılıç'ın cep telefonuna ait son sinyalin çiftin evinin olduğu konumdan alındığı ortaya çıkmıştı. Bunun üzerine Tayfur Kılıç, "Telefonu cinayetten sonra kırdım, tuvalete attım" açıklamasını yaptı. Ekipler, kanalizasyonda Bedriye Kılıç'ın cep telefonunu da aradı…

"NAMUS MESELESİ" DEDİ!

Tayfur Kılıç, sağlık kontrolü sırasında, "Namus meselesi, pişmanım" açıklamasını yaptı. Savcılıktaki ifadesinden sonra tutuklama talebiyle sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince, 'Kasten Öldürme' suçundan tutuklandı.

ANNEDEN GÖZYAŞLARI: EVLADIMIN KEMİĞİNİ BULUN!

Evladının acı haberiyle sarsılan Bedriye Kılıç'ın anne ve babası, Müge Anlı'nın bugünkü yayınına katıldı. Acılı anne canlı yayında kızının ekrandaki fotoğrafına sarılıp "Ölüm sana yakışmadı kuzum, ölüm bana yakışırdı, sen benim başımda ağlayacaktın. Ben ağlamayacaktım yavrum. Yavrumun kemiğini bulun, ben başında ağlayayım" diyerek ağladı.

Sabah

Etiketler :