CHP'den Tekirdağ'da Buğday Mitingi

CHP'den Tekirdağ'da Buğday Mitingi
CHP Lideri Özgür Özel, buğday alım fiyatlarını protesto etmek için çiftçiyle Trakya'daki Buğday Mitingi'nde omuz omuza duracak.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in katılacağı Trakya Buğday Mitingi bugün saat 15:00’da Tekirdağ’ın Hayrabolu İlçesi’nde bulunan Galatasaray Meydanı’nda düzenlenecek.

Mitinge gitmek isteyenler için Lüleburgaz’da Yeni Tören Alanı’ndan saat 14:00’da araç kaldırılacak.

Avrupa'dan sonra ilk kez Türkiye'de gerçekleşecek olan bu miting için CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi şunları söyledi:

“Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in katılacağı mitingimize tüm halkımızı davet ediyoruz. Biz CHP olarak çiftçilerimizin sesini duyuyoruz, duyuruyoruz. Mitingimizde alın terinin karşılığını alamayan tüm üreticilerimizin hakkını arayacağız. Bu miting sadece buğday fiyatları ile ilgili değil hakkını almak isteyen herkesin mitingi olacaktır. Mitingimize katılmak isteyenler için Lüleburgaz’da saat 14:00’da Yeni Tören Alanı’ndan araç kaldıracağız. Katılmak isteyenlerin önceden hareket yerine gelerek hazır olmalarını diliyoruz. Mitinge gitmek isteyenlerin ilçe başkanlığımıza müracaat etmelerini rica ediyoruz.”