CHP’den Bucak hakkında yeni açıklama

CHP’den Bucak hakkında yeni açıklama
CHP MYK sonrası CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu. Öztark , Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde belediye başkanı adayı gösterilen Mehmet Fatih Bucak hakkındaki soruya, "Sunum sırasında yoktum, bir şey söyleyemem." dedi.

CHP MYK sonrası CHP Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu. Öztrak'ın açıklamalarından başlıklar şöyle:

"Sivas'ta KİT'lere kadro isteyince AK Parti Genel Başkanı tarafından azarlandı. Önce sış süşman sonra soğan üreticisi sıra askerimize geldi. Dün bir de buna hal çeteleri eklendi. Recep Tayyip Erdoğan hariç herkes sorumlu. Sürekli 94 ruhundan bahsediyorlar. 94'te ne var. Türkiye'de çok büyük bir ekonomi kriz var, bugün olduğu gibi. Millet çok büyük bir sıkıntı içinde. Milletimizde kendilerine sıkıntı çektiren kadrolara sarı kart göstermiştir. Milletimiz 1994 ruhuna geri döndü. Saray demek tek adam rejimi demek. Biz de "Z" harfini seçelim; Saray demek, zam demektir, zulüm, demektir.  Krizi hafifletmek adına krizi ağırlaştırıyorlar. Her yerden dövizle borçlanıyorlar.

TANZİM SATIŞLARI

Aşırı derecede eleştirdiği zamanlardaki uygulamaları bizi güldürdü. Bunlar tarımı bitirdiler. Bugün buğdaydan samana her şeyi ithal eder haline geldik.

BUCAK AÇIKLAMASI 

Ben yukarıda olduğum sürede Bucak konusu yoktu. Onun için başka bir şey söyleyemem. Kendi açıklamamın arkasındayım.

İŞ BANKASI 

İş Bankası'na Hazine'ye devri hususu hukuka vb. uygun değil.

Ayrıntılar geliyor... 

Etiketler :