Cezaevindeki Dilan Polat'a Kağıthane'de Yeni Şube İddiası

Dilan Polat ve Engin Polat'la başlayıp onlarca sosyal medya fenomenine uzanan soruşturma devam ederken, 5 Kasım'da kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat'ın Kağıthane'de yeni bir şube açtığı iddia edildi. Videolar sosyal medyada çığ gibi büyüdü.

Kara para aklamak, vergi kaçırmak, örgüt kurmak suçlamalarıyla haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti ile birlikte 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Polatlara ait malvarlıklarına ise kayyum atanmıştı.

Akşam saatlerinde İstanbulogren adlı Instagram sosyal medya hesabında Dilan Polat güzellik merkezi açılışı yayınlandı. Bugün çekilen görüntülerde, Dilan Polat Güzellik merkezinin Kağıthane şubesinin açılışı yer aldı.

AİLESİNDEN PAYLAŞIM

Görüntülere göre açılışa fenomen Merve Korkut ve Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat'ın da katıldığı görülüyor.

dilan-polat-adina-kagithane-ye-yeni-sube-iddiasi-002.png

'Ailecek açılışa gidiyoruz' notuyla Dilan Polat Yedek hesabında paylaşılan fotoğrafta, Dilan Polat'ın kayınvalidesi Şükran Polat, Engin Polat'ın kız kardeşi Kübra ve Engin Polat'ın erkek kardeşinin nişanlısı Hazal Erdoğan'ın yanı sıra çiftin avukatı Hüseyin Kaya'nın da yer aldığı görüldü.