Çete lideri Peker'den Bakan Soylu’ya: Sahte fatura yayınlıyorsun

Çete lideri Peker'den Bakan Soylu’ya: Sahte fatura yayınlıyorsun
Çete lideri Sedat Peker, Sezgin Baran Korkmaz'ın uçağını kullanan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun fatura yayınlaması ile ilgili 'Fatura sahte' iddiasında bulundu.

İçişleri Bakanlığı, Süleyman Soylu'nun SBK'ya ait uçağı seçim döneminde sıkça kullandığı iddiasına ilişkin açıklama yaparak bir fatura paylaştı. Açıklamada, söz konusu uçağın Söğüt Havacılık firmasından kiralandığını ancak firmanın o an müsait uçağı olmadığı için 'Borajet' adlı firmadan uçak temin ettiği belirtildi.

Çete lideri Sedat Peker söz konusu faturaların sahte olduğunu öne sürdü. Sosyal medya hesabındaki açıklamalarını sürdüren Peker, şunları yazdı:

"Süslü sülü, Sezgin Baran Korkmaz’ın akrabalarıyla görüştüm. Utanmadan sahte fatura yayınlıyorsun. Devletin namusunu zedeledin. Bu yetmedi devletin ahlakını da lekeledin Vallahi Yüce Divan'a gideceksin. Peçete kağıdına yazıp yayınlasaydın daha inandırıcı olurdu."

"Süslü sülüman, senin bundan sonraki seçim sloganın bence şu olmalı “CEKETİMİN KOLU YOK DÜMENİM SONU YOK.” Sana yalan söylediğin için, doktorun olarak her gün birer adet Haldon ve Akineton yazıyorum. Yalana devam edersen Akineton’u iptal edeceğim kasılıp acı çekeceksin."

 

ekran-resmi-2021-06-25-14-34-50.png