Cem Küçük sessiz kalan AKP'li vekilleri haşladı: İlla küfür mü lazım?

Cem Küçük sessiz kalan AKP'li vekilleri haşladı: İlla küfür mü lazım?
İktidar yanlısı gazeteci Cem Küçük bugünkü köşe yazısında İBB ve İmamoğlu'na yapılan operasyonlarda sessiz kalan AKP'li vekillere sert çıktı. "Tepki vermeniz için illa Cumhurbaşkanımıza küfür mü edilmesi lazım?!." sorusunu soran Küçük, AKP'nin tartışmalı vekilleri: Osman Gökçek, Mustafa Varank ve Alpay Özalan'ı sessiz kalan vekillere örnek gösterdi.

İktidara yakın olan gazetecilerin başında gelen Cem Küçük, İmamoğlu'na yapılan operasyonların ardından AKP'li vekillerin suskunluğuna isyan etti. Küçük, bugünkü köşe yazısında gazetecilerin, muhaliflerin, AKP Lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, milyonların bu konuyu konuştuğunu ancak AKP'li vekiller arasında büyük bir sessizlik olduğunu aktardı.

TARTIŞMALI İSİMLERİ ÖRNEK VERDİ

Küçük, AKP içerisinde gerek meclisteki şiddet olayları, gerek tartışmalı söylemleri ve gerek geçmişleri ile en tartışmalı isimleri sıraladı ve diğer vekillerin de bu vekiller gibi olmasını yazdı.

Erdoğan'ın 15 Temmuz'dan sonraki, "FETÖ’yle mücadelede halkım dışında yanımda çok az kişi vardı" sözlerini hatırlattı ve "Gerçekten de olağanüstü durumlarda AK Partili bazı milletvekili, belediye başkanı ve diğer her kademedeki yöneticileri bulmak imkânsız" yorumunda bulundu.

"İLLA KÜFÜR MÜ EDİLMESİ LAZIM?"

Küçük, AKP'li vekillerin sosyal medyada dolaşan küfür videosuna ardından ses çıkardığını kaydetti, "Tepki vermeniz için illa Cumhurbaşkanımıza küfür mü edilmesi lazım?!. "

VEKİLLER BİR BAKALIM DİYEREK BEKLİYORMUŞ

Küçük'ün aktardığına göre AKP'li vekiller İBB operasyonlarında 'bir bakalım' diyerek çok cılız seslerin çıktığını ve bunu da çok tuhaf karşıladığını yazdı.

"MUHALİFLER TAM GÜÇ SALDIRIYOR AMA AK PARTİ YAPMIYOR"

Küçük, muhaliflerin en küçük bir detayı yakaladığı anda tam güç olarak saldırdığını ancak bu durumun AKP'de aynı şekilde olmadığını şu sözler ile belirterek sitem etti:

"Ortada MASAK raporları var, vergi incelemeleri var, açık ve gizli tanıklar var. Neden CHP’ye, İBB’ye yüklenmiyorsunuz? Bu iddiaları CHP’li vekil ve belediye Başkanlarına sormuyorsunuz? Tepki vermeniz için illa Cumhurbaşkanımıza küfür mü edilmesi lazım?!.

"BİRAZ DAHA HIZLI OLUN"

Biraz daha hızlı olmanız gerektiğini düşünüyorum. Muhalifler en küçük bir detay yakalasa tam güç saldırıyorlar. Ama aynısını AK Parti yapmıyor. Benim bildiğim “konuşmayın” diye bir yasak yok. Bu kadar sessizlik gerçekten anlaşılmaz."

AKP'LİLERE SİTEM, OYUNCULARA TEPKİ

Küçük sadece AKP ve CHP'ye de değil ünlü oyunculara da çıkıştı. Yazısında sanatçıların "Bu baskıları kabul etmiyoruz" bildirisini imzalamasına tepki gösterip, oyunculara hükümet yanlısı kanallardan ayrılması gerektiğini söyledi, "Madem öyle sanatçılar hükûmete yakın dizi ve filmlerden ayrılsınlar. Hem yandaş medya deyip hem hükûmeti tek adamlıkla suçlayıp hem de o kanallarda yayınlanan dizilerde oynayıp para kazanmasınlar!.. "

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi