Otel veliahtı çarptığı kadını yolda bırakıp kaçtı!

Otel veliahtı çarptığı kadını yolda bırakıp kaçtı!
Beşiktaş’ta boş yolda aşırı hız yapan Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı, önce park halindeki araçlara sonra da Dila Kıraslı'ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaralanan Kıraslı, hastaneye kaldırılırken Dağlı, arkasına bakmadan kaçtı. Dağlı, daha sonra yakalanarak gözaltına alınsa da savcılığa uğramadan serbest bırakıldı.

Berfin Funda AÇIKBAŞ

Beşiktaş’ta boş yolda aşırı hız yapan cip sürücüsü Furkan Dağlı, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki araçlara sonra da Dila Kıraslı'ya çarptı.

Dağlı, takla atan araçtan çıkıp, yardım çağırmadan kaçtı. Yaralanan Kıraslı ise çevredekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı.

242175292-1723448667.webp
Dila Kıraslı

KAÇAN SÜRÜCÜ OTEL VELİAHTI ÇIKTI

Kaçan sürücü, 4 saat sonra Çerkezköy polisi tarafından yakalandı.

Kasten yaralama dahil 31 suç kaydı bulunan sürücünün Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı olduğu ortaya çıktı.

521dd81e-1ba2-45ed-b4ae-7ee6be45b4e3.webp
Furkan Dağlı

SERBEST BIRAKILDI

Dağlı, Çerkezköy'de ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı. Dağlı Otel ve Turizm şirketinin sahibi Furkan Dağlı'nın yolu savcılığa düşmedi.

Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü, kazanın dosyalarını Çerkezköy Emniyeti'ne göndereceği öğrenildi.

whatsapp-image-2024-08-14-at-16-26-33.jpeg

GEREKÇE: SAĞLIK DURUMUN İYİYE GİTMESİ

Dağlı'nın serbest kalmasında gerekçe yaralanarak hastaneye kaldırılan Dila Kıraslı'nın durumunun iyiye gitmesi oldu. İnsan kaynakları uzmanı olarak çalışan Kıraslı'nın hastanedeki tedavisi devam ediyor.

dagli-suite-otel-21c11395.webp
Dağlı'nın sahibi olduğu otel

Kaynak:halktv.com.tr