Çakmakçıda çıkan yangın 5 dükkanı kullanılamaz hale getirdi

Çakmakçıda çıkan yangın 5 dükkanı kullanılamaz hale getirdi
Edirne'de çakmak satışı yapan bir dükkanda çıkan yangın, gaz tüplerinin patlamasıyla çevredeki iş yerlerine sıçradı. Kısa sürede büyüyen yangın sonucunda 5 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

Edirne'de çakmak satışı yapılan dükkanda sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Yangında çok sayıda iş yeri zarar gördü.

Merkez Sabuni Mahallesi Medrese Sokak'taki çakmakçı dükkanında çıkan yangını görenlerin ihbarı üzerine, olay yerine itfaiye, sağlık, polis ve TEDAŞ ekipleri sevk edildi.

aa-20250127-36882257-36882249-edirnede-cikan-yanginda-5-is-yeri-zarar-gordu.jpg

İş yerindeki çakmak ve gaz tüplerinin parlamasıyla büyüyen yangın, önce yandaki 2 dükkana, ardından depo olarak kullanılan 2 iş yerine sıçradı.

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangında 5 iş yeri kullanılamaz hale geldi.

aa-20250127-36882257-36882253-edirnede-cikan-yanginda-5-is-yeri-zarar-gordu.jpg

CAN KAYBI YOK

Yangını yerinde inceleyen Edirne Valisi Yunus Sezer gazetecilere, sebebi henüz tespit edilemeyen yangının, itfaiye ekiplerince kontrol altına alındığını söyledi.

Soğutma çalışmalarının süreceğini belirten Sezer, "Çok şükür can kaybımız yok ve erken müdahale sonucunda da çarşıda yangının büyümesi engellenmiş durumda. Yarın da bununla ilgili olarak hasar ve zarar tespit çalışmaları yapılacaktır. Hepimize geçmiş olsun." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)