Timur Cihantimur'un Babası Televizyon Programı Yapacak!

Timur Cihantimur'un Babası Televizyon Programı Yapacak!
İstanbul'da hakimiyetindeki araçla Oğuz Murat Aci'yi katledip annesi Eylem Tok'la ABD'ye kaçan Timur Cihantimur'un estetik cerrahı babası Bülent Cihantimur, yeniden TV programına başlayacak. Aci'nin babası isyan etti.

İstanbul Kemerburgaz'da 17 yaşındaki T.C. altındaki son model arabasıyla yol kenarındaki Oğuz Murat Aci'yi katletti. T.C. olay yerindeki yaralılara yardım etmek yerine annesi ile telefonları alıp kaçtı.

İlk önce Mısır'a ardından ABD'ye annesi ile kaçan T.C. Türkiye'nin kırmızı bülten talebinin ardından tutuklandı. ABD'de Tok ve T.C'nin yargılanması devam ederken akıllara durgunluk veren bir gelişme yaşandı.

Kalça ameliyatları ile ünlenen Estetik Cerrah Bülent Cihantimur, Instagram hesabından da Fashion TV'de yeniden program yapacağını duyurdu.

"TÜRKİYE'DE KATİLİN DİZİSİ İZLENİRSE SÖYLENECEK BİR LAF YOK"

Patronlar Dünyası'ndan Edanur Aktürk Akyol, Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci'nin görüşlerini aldı. Özer Aci şunlar dile getirdi:

“Programın eski olduğunu düşünmüştüm. Tekrar başlayacakmış. Başlasın. Kendine çok güveniyorsa başlasın. İzleyicileri merakla izleyecek. Hangi kanaldır, nedir, ne değildir öğreneceğiz kısa zamanda. Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok. 2 milyon dolar kefalet talebinde bulundu. Sıkıntı yok. Sonuçta adalet yerini bulacak. Buna inanıyorum”

screenshot-2024-07-08-at-12-40-37-doctorb-doctor-b-ile-bu-ben-miyim-yakinda-basliyor-instagram.png

PatronlarDünyası, Fashion TV'ye ulaşmak istediklerini fakat dönüş alamadığını da belirtti.