Bu neyin özentisi? Ülkü Ocakları Başkanı'na garip karşılama töreni

Afyonkarahisar'daki Tınaztepe Erkek Öğrenci Yurdu'nda Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oguz Kağan Diler'e tepki çekecek bir karşılama töreni düzenlendi. Diler'i karşılayan güvenlik görevlileri ve beraberindeki grup adeta 'esas duruş'a geçti. Öte yandan Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Cem Keskin'in sınıfa girip ders anlattığı görüntüler de tepki çekti.

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Oguz Kağan Diler, üniversite öğrencilerinin kaldığı ve siyasi partilerin girişinin yasak olduğu KYK yurduna törenle giriş yaptı.

1.png

Görüntülerde yurdun girişinde güvenlik görevlileri ve beraberindeki grubun neredeyse "esas duruş"a geçerek Diler’in geçişini beklediği görülüyor.

2.png

Bozkurt işaretiyle karşılanan Diler'in, daha sonra yurda girdiği ve müdür tarafından makam odasında karşılandığı iddia ediliyor.

3.png

ÜLKÜ OCAKLARI KARS İL BAŞKANI DA DERSE GİRDİ

Öte yandan Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Cem Keskin'in sosyal medya platformu X'ten (Twitter) yaptığı paylaşım tepki çekti.

Cem Keskin'in ilkokul olduğu tahmin edilen bir okulda derse girerek öğrencilere ne hakkında olduğu belli olmayan 'bilgilendirme' yaptığı ortaya çıktı.

Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı paylaşıma tepki gösterdi.

egitimin-hali-ulku-ocaklari-baskanina-ogrenci-yurdunda-karsilama-toreni-1.jpg