Bu da AKP'li yazarın cumhurbaşkanı tarifi: Yakışıklı, uzun boylu, bakışları ezici...

Bu da AKP'li yazarın cumhurbaşkanı tarifi: Yakışıklı, uzun boylu, bakışları ezici...
Ekonomi yorumlarıyla sık sık gündeme gelen Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel, cumhurbaşkanı kriterlerini paylaştı.

Ekonomi yorumlarıyla sık sık gündeme gelen Türkiye gazetesi yazarı Necmettin Batırel, cumhurbaşkanı adayını tarif etti.

Batırel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda ideal cumhurbaşkanında olması gereken özellikleri şöyle sıraladı:

"Cumhurbaşkanı yakışıklı, uzun boylu, hitabeti güçlü, bakışları ezici, konulara tam hakim, güleryüzlü, çalışkan, azimli ve ileri görüşlü olmalı. Şebek gibi sırıtan, çirkin, yalancı, konuşmaktan aciz, sürekli iftira atan düşmanların safında yer alan olmamalı. Acaba kim olmalı"

batirel.jpg

'Türkiye asla krizde değil, herkes göbekli'

Batırel, dün de sosyal medya hesabından Türkiye'de ekonomik kriz olduğunu reddederek "Türkiye asla krizde değil. Hele açlık çekiliyor palavranın babası. Niye mi? Yahu etrafınıza bakın, kadın - erkek herkes göbekli. İnsanlar şişmanlıktan yürüyemiyor. Peki bu nasıl oluşuyor, yemekle değil mi? O zaman sıkıntı var mı? Yok. Hem yerim hem yakınırım. Kimseyi kandırmayın" demişti.

‘Şakkadanak dolar satarım’

6 yıl önce CNN Türk'te katıldıkları programda karşı karşıya gelen Batırel ile Özgür Demirtaş arasında geçen diyalogda Batırel “Ben olsam dolar rezervinden 10 milyar doları şakkadanak satarım! Şaşırır millet! Arkadan şak bir 10 milyar dolar daha satarım! 20... yetmedi! Bir 10 daha! 30... Biter zati çil yavrusu gibi dağılır millet” demişti. Programın diğer konuğu Demirtaş ise Merkez Bankası'nın rezervlerinin herkes tarafından bilindiğini ve bu nedenle satış yöntemiyle doların düşmesinin uzun soluklu olamayacağını anlatmıştı.