Bombalı Saldırı Sonrası Ali Yerlikaya’yı Hedef Göstermişti... Fazıl Duygun Hakkında Flaş Gelişme!

Ankara’daki bombalı saldırı girişimi sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya yönelik sözlerinden dolayı “Hakaret” suçundan gözaltına alınan Gazeteci Fazıl Duygun serbest bırakıldı.

TBMM'nin yeni yasama yılının açılışına saatler kala Ankara'da bombalı saldırı girişimi yaşanmıştı ve hemen ardından istihbarat zafiyeti tartışması başlamıştı. İktidara yakın medyadaki isimlerden Fazıl Duygun, saldırı sonrası İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı ve emniyetteki kadrosunu hedef göstermişti.

Duygun, "İnşaallah, Soylu gidince, onun oluşturduğu ve teröre göz açtırmayan istihbarat birimleri ve terörler mücadele ekipleri dağıtılmamıştır. Hele, yerlerine KHK ile uzaklaştırılanlar geri atanmamıştır. Lav silahlarıyla, bombalı araçla, hem de emniyetin önüne nasıl gelebildi, bu teröristler! Bu, korkunç bir istihbarat zaafiyetidir ve bütün sorumluluk, içişleri bakanı ve emniyetteki kadrosuna aittir" sözlerinin gözaltına alındı.1.jpg

SERBEST BIRAKILDI

Duygun’un Avukatı Yavuz Pirim, X hesabından yaptığı paylaşımda “Müvekkilim Fazil Duygun dün TCK 125 uyarınca (hakaret suçlaması )gözaltına alınmıştı.. Bugün savcılığa sevkedildikten sonra serbest bırakılmıştır..” dedi.

Etiketler :