Bodrum Alora Beach'teki Görüntüler Sosyal Medyada Gündem Oldu

Turistik bölgelerdeki mekanlardan görüntüler sosyal medyaya düşmeye devam ediyor. Bodrum’da bir işletmedeki erkek yoğunluğu sosyal medyada gündem oldu.

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak açıklanmasıyla binlerce vatandaş tatil beldelerine akın etti. Tatil bitti bitmesine fakat yoğunluk azalmadı.

Sosyal medyada da tatil boyunca gerek turistik bölgelerdeki yoğunluk gerek fiyat pahalılıkları oldukça konuşulanlar arasındaydı. Birçok işletmede çıkarılan fiyat listesi sosyal medyada oldukça tartışıldı. 5 bin lira giriş ücreti, 3 bin lira hizmet bedeli derken en çok konuşulan şehir de Bodrum oldu.

Bodrum tatilde misafir akınına uğrarken birçok vatandaş fiyatlardan, kalabalıktan, mültecilerden, erkek yoğunluğundan şikayet etti. Erkek yoğunluğunun en çok gözlemlendiği yerlerden biri de Bodrum Alora Beach oldu.

Yıllardır birçok misafir ağırlayan beachte bu yıl giriş ücreti 1000 lira olarak belirlendi. Üstelik harcama sınırının da meşhur olduğu tatil şehri Bodrum’un bu mekanında bir kişinin en az 1000 lira da harcaması gerekiyor. Tabi mekanın daha lüks yerlerine geçince şişe açtırmak başta olmak üzere birçok masrafı da cebinizden çıkarmak zorunlu oluyor.

Bu yıl Alora Beach’ten gelen görüntülerde ise en çok dikkat eleştirilen erkek yoğunluğu ve garsonların erkek müşterilere yaptığı alkollü şovlar oldu. Birçok kişi görüntüleri görünce mekanın adeta erkekler hamamına döndüğü eleştirisinde bulundu.