Bir mermi kaç domates? Tarım fuarında tabanca!

Bir mermi kaç domates? Tarım fuarında tabanca!
AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, sebze-meyve fiyatlarıyla ilgili yöneltilen eleştirilere "Düşünün ya düşünün bir merminin fiyatı nedir?" demişti. Bu karşılaştırmadan sonra bir firma Şanlıurfa Gıda ve Tarım Fuarı’na silahlarla katıldı!

Bir silah üreticisi firma, Şanlıurfa’da düzenlenen Gıda ve Tarım Fuarı’nda ürettiği silahlarını tanıttı.

Firmanın bireysel müşteri temsilcisi, tarım fuarına katılmaktan son derece mutlu olduklarını belirterek, şirket olarak piyasaya sürdükleri yeni model tabancalara yoğun bir ilgi olduğunu söyledi.

'Tüm vatandaşlarımızın gelip silah çeşitlerini görmelerini istiyoruz'

Müşteri temsilcisi yaptığı açıklamada, “Şanlıurfa’da bulunan Gıda ve Tarım Fuarı'nda standımızı açtık. Tüm vatandaşlarımızın yerli üretim olan silah çeşitlerini gelip görmelerini bekliyoruz” ifadelerini kulandı.

Erdoğan: Domates, biber diyorlar... Yau düşünün merminin fiyatı nedir?

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Sivas'ta gerçekleştirdiği mitingde, sebze-meyve fiyatlarıyla ilgili eleştirilere yönelik ''Ne diyorlar? 'Domates, biber, patlıcan, sivri biber'. Yahu düşünün, bir merminin fiyatı nedir? Düşünün. Benim Mehmet'imin giyinip, kuşanması, bu teröre karşı verdiği mücadelenin bedeli nedir? Düşünün. Bunları bu iktidar yapıyor, başarıyorsa hala kalkıyor; patates, soğan sivri biber bunları konuşuyorlar. Yani bizi George, Hans bir yerlerden vurmak istiyor bunlar da onlara el ayak oluyorlar. Biz mücadeleyi hep kazandık kazanmaya da devam edeceğiz'' ifadelerini kullanmıştı.

İHA

60 Saniyede Gün Özeti

Etiketler :