Bir Kadın Cinayeti Daha: 1 Kişi Tutuklandı

Şanlıurfa'da evinde bıçaklanarak öldürülen Nur Süleyman'ın katili tutuklandı. Emniyet ekipleri, katilin Süleyman'ın komşusu olan erkek Demmam Zurer olduğunu tespit etti.

Şanlıurfa'da, bir kadının evinde bıçakla öldürüldüğü iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Haliliye ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde Nur Süleyman adlı kadının evinde bıçaklanarak öldürülmesi üzerine çalışma başlattı. Dün, 29 yaşındaki Nur Süleyman , yaşadığı evde bıçaklanarak hayatını kaybetmişti.

Çocuklarının önünde katledilen kadının cenazesi, otopsinin ardından toprağa verildi.

Soruşturma kapsamında, polis, aynı binada oturan komşusu 24 yaşındaki Demmam Zurer'i gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

65820-1.jpg

"KOLUNDA BULUNAN ALTINLARI ALMAK İSTEDİĞİM"

Olayın meydana geldiği evin balkonunda bulunan kan izi ile Zurer'den alınan örnekler uyuşunca ikinci kez ifadesi alınan Zurer, cinayeti işlediğini itiraf etti.

Zurer, emniyetteki ifadesinde, "Olay günü komşumuz olan Nur Elsüleyman'ın kapısını çalarak evine girdim. Bir süre konuştuktan sonra Nur Elsüleyman'ın kolunda bulunan altınları almak istediğim sırada boğuşma yaşandı ve bağırmaya başladı. Bu sırada ben de evin mutfağından aldığım bıçakla, çocuğunun yanında onu defalarca bıçakladım. Sonra arka balkondan kaçarak evden çıktım" dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Demmam Zurer, tutuklandı.

Kaynak:DHA