Beşiktaş'ın Kupa Kutlamasında Zeki Demirkubuz'u Gören Taraftarlar Nuri Bilge Ceylan'a Küfretti

Beşiktaş'ın Kupa Kutlamasında Zeki Demirkubuz'u Gören Taraftarlar Nuri Bilge Ceylan'a Küfretti
Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ile Trabzonspor dün karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılar maçtan 3-2 galip ayrılarak kupayı müzesine götürdü. Dün gece Beşiktaşlılar kutlama yapmak için alanlara çıktı. Kutlamada Zeki Demirkubuz'u gören taraftarlar Nuri Bilge Ceylan'a küfürle tezahürat yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Beşiktaş ve Trabzonspor Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Siyah beyazlılar maçtan 3-2 galip ayrıldı. Kupayı müzesine götüren Beşiktaş'ın galibiyetini kutlamak için taraftarlar meydanlara akın etti.

Kutlamalara katılan isimlerden birisi de ünlü yönetmen Zeki Demirkubuz oldu. Demirkubuz'u gören taraftarlar rahat durmadı. Kutlama yapan taraflar Nuri Bilge Ceylan aleyhinde küfürlü tezahürat yapmaya başladı. Demirkubuz neye uğradığını şaşırken "Yapmayın oğlum ya" diyerek güldü.

1.pngzeki-demirkubuz.png

ZEKİ DEMİRKUBUZ VE NURİ BİLGE CEYLAN OLAYI NE?

Zeki Demirkubuz, geçen aylarda katıldığı yayında küs olduğu Nuri Bilge Ceylan'la ilgili "Susacak, dişini sıkacak ve bir daha tek kelime etmeyecek. Ederse, Youtube kanalı açarım, her gün düzenli yayın yaparım" diyerek tartışmanın fitilini ateşlemişti.

nuri-bilge-ceylan.jpeg

Ceylan da Demirkubuz'a "Ne söylerse söylesin cevap vermeyeyim diyordum, ama bu üslup karşısında ne yazık ki bu artık mümkün değil. Kendine şimdiden bir Youtube kanalı açarsa iyi eder. Yakında" demişti. İki ünlü isim arasındaki tartışma günlerce konuşulmuştu.