‘Baskılar ne Ayşenur Arslan’ı ne de Halk TV’yi susturur'

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol’u tehdit eden ve kendisini Mustafa Yücel olarak tanıtan kişi ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı. Serbest kalmasının ardından Ayşenur Arslan, Şebnem Korur Fincancı ve Zafer Arapkirli'ye de tehditler savuran şahısa Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu tepki gösterdi.

Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol'un kapısına dana dili koyarak tehdit eden kendisini Op. Dr. Mustafa Yücel olarak tanıtan kişi gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı. Yücel, bu kez de Zafer Arapkirli, Ayşenur Arslan ve Şebnem Korur Fincancı'yı tehdit etti. Ayşenur Arslan, suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Halk TV Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Mahiroğlu, yapılan bu tehdit sonrası sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Baskıların Halk TV'yi ve Ayşenur Arslan'ı susturamayacağını söyleyen Cafer Mahiroğlu, "Sürekli uğradığımız haksızlıklar üzerine mesaj atmaktan yoruldum.l Şimdi de duayen gazeteci Halk TV emekçisi Ayşenur Arslan açıkça tehdit ediliyor ve eden serbest. Tehdit ve baskılar ne Ayşenur Arslan’ı, ne de Halk TV’yi susturur" dedi.

ekran-resmi-2022-08-03-20-08-18.png

Ayşenur Arsan'ın aldığı tehdite Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş da tepki gösterdi. Toktaş, "Herkes kendi mahallesinden çıkmadıkça, haksızlığa, hukuksuzluğa birlikte meydan okumadıkça, mağdurun-hedeftekinin kimliğine göre tutum aldıkça, kardeşiliğimizi, huzuru bulamayız. Dahası o tehditler yarın herkese yönelir, emin olabilirsiniz. Ayşenur Arslan koca bir yürektir" ifadelerine yer verdi.

ekran-resmi-2022-08-03-20-07-53.png