Bambaşka Biri Dizisindeki Gönderme Gerçek Çıktı: O Oyuncu Adnan Oktar Örgütündenmiş!

Bambaşka Biri Dizisindeki Gönderme Gerçek Çıktı: O Oyuncu Adnan Oktar Örgütündenmiş!
FOX TV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Biri dizisinde, son günlerde yeniden gündem olan 'Adnan Oktar' sahnesi dikkat çekti. Dizinin fragmanında Adnan Oktar'ın 'turnike' ekibi canlandırıldı. Canlandıran oyuncu Ali Yücel'in ise bir Adnan Oktar Örgütü'nden olduğuna dair görüntüleri ortaya çıktı.

140journos'un 'Kedicik' belgeselinin ardından Adnan Oktar Örgütü'ndeki skandallar yeniden gündeme geldi. Örgütün 'turnike' olarak adlandırdığı 'istismar' diziye konu edildi. Sisteme dahil edilmek için kız çocukları ile kadınları tuzağa düşürmeye çalışan ekip, dizide anlatıldı.

Dizinin yayımlanan fragmanında Adnan Oktar'ın 'turnike ekibi'ni canlandıran Ali Yücel’in, Oktar’ın tarikatında bulunduğu ortaya çıktı.

2.png

ADNAN OKTAR'IN PROGRAMINDA GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Cumhuriyet'ten Can Uğur'un haberine göre dizide rol alan Ali Yücel’in tarikattayken çekilen görüntüleri ortaya çıktı. Adnan Oktar’ın televizyon kanalı A9’da yayımlanan görüntülerde, Yücel’in hem dans etttiği hem de Oktar’ı dinlediği görülüyor.

3.png

Pazartesi günü yayımlanacak 8. bölümün son fragmanında bir kadının, nasıl bu suç örgütünün tuzağına nasıl düştüğünü ve kurtulma mücadelesi verdiği gösterilecek.

55.png

8.png